Η Δήμητρα Γαλάνη μαζί με τον Ευστάθιο Δράκο στο «Gazarte»

-

Hit-Channel Listen Radio Live

Το νήμα μίας καινούριας παράστασης θα ξετυλίξει η Δήμητρα Γαλάνη στο «Gazarte» με συντροφιά τον Ευστάθιο Δράκο.

H σπουδαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια Δήμητρα Γαλάνη επιστρέφει στο «Gazarte», στο πλαίσιο του εορτασμού των δέκα χρόνων του, παρουσιάζοντας από τη Δευτέρα 6 Μαρτίου και όλες τις Δευτέρες του μήνα μια νέα παράσταση.

Για δύο ώρες θα απολαύσουμε ένα πρόγραμμα γεμάτο από τα τραγούδια που την ανέδειξαν είτε τραγουδώντας τα είτε γράφοντας τη μουσική τους και που συνθέτουν το soundtrack μιας ξεχωριστής ζωής και πορείας.

Με τη μαγική φωνή της να χρωματίζει κάθε στίχο και να αφηγείται τις πιο μεγάλες μας επιθυμίες, τα πιο μεγάλα μας όνειρα.

Καλεσμένος της στις παραστάσεις αυτές ο νεαρός συνθέτης και ερμηνευτής Ευστάθιος Δράκος που γνωρίσαμε μέσα από τους «Minor Project» και με τον οποίο παρουσίασαν πρόσφατα το άλμπουμ «Το Βαλς Των Χαμένων Μετά» σε στίχους Νίκου Μωραΐτη.

Δύο διαφορετικές φωνές «παντρεύονται» ιδανικά, ανεξάρτητα από τις χροιές τους, καθώς τις συνδέουν κοινά σημεία αναφοράς και μουσική παιδεία. Οι δυο τους ακούγονται σαν να είναι «ένα» και κάπως έτσι θα ενωθούν για πρώτη φορά και στη σκηνή παρουσιάζοντας ορισμένα από τα πιο ωραία τραγούδια τους αλλά και άλλα αγαπημένα και των δύο.

Ανάμεσα σ’ αυτά, η «Εκδρομή» και το «Νερό», που έχουν ήδη αγαπηθεί και φιλοξενηθεί στα ραδιόφωνα της χώρας.

Στη συναυλία συμμετέχουν οι μουσικοί με τους οποίους συνεργάζεται η Δήμητρα Γαλάνη τα τελευταία χρόνια. Ο Σεραφείμ Γιαννακόπουλος (τύμπανα), ο Μηνάς Λιάκος (ηλεκτρική κιθάρα), ο Θωμάς Κωνσταντίνου (λαούτο, μαντολίνο, λάφτα, κιθάρα), ο Σπύρος Μάνεσης (πιάνο), ο Στέλιος Προβής (μπάσο).

Οι Δευτέρες του Μαρτίου στο «Gazarte» είναι μελωδικές, είναι οι ημέρες των Βαλς των χαμένων μετά, είναι οι ημέρες της Δήμητρας Γαλάνη.

Η Δήμητρα Γαλάνη
Tις Δευτέρες του Μαρτίου στο «Gazarte»
Συμμετέχει ο Eυστάθιος Δράκος

Πρόταση: Ανακαλύψτε το «Το Βαλς Των Χαμένων Μετά»
από τους Δήμητρα Γαλάνη, Ευστάθιο Δράκο & Νίκο Μωραΐτη

Ευστάθιος Δράκος - Δήμητρα Γαλάνη - Νίκος Μωραΐτης - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας