Διαβάστε τι μας δήλωσε η MIA, για το καινούργιο τραγούδι «Faith».

Δηλώσεις: Ηρώ Τζημίκα

Η MIA, είναι μια νέα τραγουδίστρια όπου τα τελευταία χρόνια έχει συνεργαστεί με πολλούς γνωστούς Έλληνες παραγωγούς και Dj’s και μας έχει χαρίσει  μερικές από τις μεγαλύτερες dance επιτυχίες.

Μίλησε αποκλειστικά σε εμάς για το τραγούδι της που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες αλλά και για τα επόμενα της σχέδια.

1. MIA, γι’αρχή θα ήθελα να μου πεις λίγα λόγια για το καινούργιο σου τραγούδι με τίτλο «Faith».

– Καταρχήν, να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εσάς στο hit-channel.com, καθώς και σε όλα τα μέσα που έχετε δεχθεί την δουλειά μας με τόση αγάπη! Το FAITH είναι το πρώτο μου προσωπικό single ως ΜΙΑ κι είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη που κατάφερα να σας παρουσιάσω μια αξιοπρεπέστατη δουλειά σε επίπεδα εξωτερικού. Είναι μια κοινή προσπάθεια με τους συνεργάτες μου: Τον Thanos ‘’Priest’’ Argyris από τους The FaDe, του οποίου η βοήθεια υπήρξε σωτήρια για εμένα και τον ευχαριστώ πάρα πολύ, τον Etostone που μαζί με τον Priest επιμελήθηκαν το μουσικό μέρος του τραγουδιού και τους Carlos Galavis και DJ KAS που μαζί με εμένα επιμελήθηκαν τον στίχο.

2. Είναι σε συνεργασία με τον DjKas και τον Carlos Galavis. Πώς προέκυψε αυτή η συνεργασία; 

–  Η συνεργασία ήταν εξαρχής δική μου επιδίωξη. Ήξερα ότι οι φωνές μας θα έδεναν τέλεια κι έτσι ήρθα σε επαφή με τον Carlos και τον DJ KAS οι οποίοι ενθουσιασμένοι είπαν το ΟΚ κι έτσι με την θετική μας ενέργεια μαζεμένη ηχογραφήσαμε το τραγούδι που εσείς τώρα απολαμβάνετε.

3. Τι μας παρουσιάζετε μέσα από το τραγούδι; Έχει σημασία ο τίτλος; 

– Το συγκεκριμένο τραγούδι ήθελα να μιλάει για πίστη! Στην σημερινή εποχή έχουνε χάσει όλοι την πίστη τους στα πάντα, όσο θλιβερό και να μας ακούγεται αυτό κι όμως είναι η αλήθεια. Ο τίτλος FAITH (πίστη) αναφέρεται στην προκειμένη στην πίστη μεταξύ ενός ζευγαριού! Σε μια υπόσχεση αγάπης που θα κρατήσει αιώνια μακρυά από ανασφάλειες και κλάματα.

4. Πώς ήταν στα γυρίσματα του video clip; 

– Στα γυρίσματα του clip πέραν των ωρών που ήμασταν εκεί και της σωματικής μας κούρασης, περάσαμε τέλεια! Ανάμεσα στον KAS, τον Priest, τον Γιάννη Παπαδάκο, τον Julian και ολόκληρο το team που λατρεύω γιατί είναι όλοι τους απίστευτοι άνθρωποι, πραγματικά ένοιωσα μια κοινή επιθυμία και ζήλο επίτευξης ενός εξαιρετικού video clip. Υπήρξαν αρκετές αστείες στιγμές κι άλλες που μείναμε αποσβολωμένοι από την εξαιρετική χορευτική ερμηνεία του Julian Bulku. Τον Carlos Galavis δεν σας τον ανέφερα πριν γιατί τις δικές του σκηνές τις λάβαμε από το Μαίαμι της Φλόριντα όπου και βρίσκεται.

5. Πώς σκοπεύεις να κινηθείς μετέπειτα; Τι άλλο ετοιμάζεις;

– Έχω αρκετά πράγματα στο μυαλό μου για το επόμενο μου βήμα. Έχω ήδη κάνει κάποιες δοκιμές ως προς το είδος μουσικής που θα ήθελα στην συνέχεια, απλά δεν έχω καταλήξει ακόμη στην επιλογή μου. Πάντα ετοιμάζω κάτι γιατί θεωρώ πως ο κάθε καλλιτέχνης που πραγματικά αγαπάει την μουσική και δεν κάνει το επάγγελμα μόνο για την φήμη, πρέπει να πειραματίζεται συνέχεια βάζοντας το ένα στοίχημα μετά το άλλο με τον εαυτό του όπως κάνω κι εγώ. Πάντως μπορώ να σας υποσχεθώ σίγουρα ότι δεν θα σας απογοητεύσω! Καθώς δεν μπορώ να απογοητεύσω εμένα!

 

Αφήστε το σχόλιό σας