Η τρελή ιδέα του Dillon Francis και των TV Noise έφτασε!

Ας τα πάρουμε από την αρχή. Τη Δευτέρα, ο Dillon Francis έχει αποκαλύψει μια συνεργασία με τους TV Noise, η οποία προοριζόταν να «πικάρει με τους ανθρώπους που κάνουν για πλάκα χορευτική μουσική και όλων των drop της χορευτική μουσική αυτή τη στιγμή» Η ιδέα ήταν ότι το drop θα άλλαζε κάθε τέσσερις χτύπους, παίζοντας με την ποικιλία των κοινών drop tropes που υπάρχουν σήμερα στην EDM.

Σήμερα κυκλοφόρησε το τραγούδι και έχει τίτλο “EDM O’ CLOCK”. Ok δεν ανταποκρίνεται ακριβώς σε αυτό που περίμενα αλλά κάνει αυτό που υπόσχεται. Το τραγούδι πράγματι αλλάζει το drop κάθε τέσσερις χτύπους, αλλά υπάρχει μια βασική μελωδία στην οποία οι Dillon και TV Noise επιστρέφουν μετά από κάθε εναλλαγή. Έτσι, ενώ δεν έχουμε ένα εντελώς νέο drop κάθε τέσσερις χτύπους, τεχνικά όσα είπε ο Dillon δεν ήταν ψέματα.

Το κομμάτι είναι τρομερά σύντομο, χρονομετρημένο είναι λίγο κάτω από 2m30s – αλλά λαμβάνοντας υπόψη τη φύση του, αυτό δεν μας ξαφνιάζει. Υπάρχουν δύο ξεχωριστά τμήματα drop, με δύο εναλλασσόμενα drop σε κάθε τμήμα. Συνολικά, το κομμάτι θα το λατρέψετε. Θα σας κρατάει σε κέφι και κίνηση και αυτό είναι που μετράει! Στην τελική μιλάμε για ένα dance κομμάτι.

Ανεβάστε την ένταση την ηχείων σας και απολαύστε το!

Και στο spotify:

Αφήστε το σχόλιό σας