Πώς διαμορφώνεται το διεθνές Airplay Chart;

Οι Maroon 5 και η Cardi B παραμένουν για πέμπτη συνεχόμενη εβδομάδα στην κορυφή με το «Girls Like You» και ξεπερνούν τον ένα μήνα κυριαρχίας.

Το «Girls Like You» έχει διανύσει επτά εβδομάδες στην πρώτη θέση του αμερικανικού «Billboard Hot 100» και το video clip του τραγουδιού (με τη συμμετοχή – έκπληξη πολλών διάσημων γυναικών) μετρά 1,4 δισεκατομμύρια προβολές μετά από εξίμισι μήνες κυκλοφορίας.

Νέες είσοδοι

Το «Rockabye» των Clean Bandit με τις φωνές του Sean Paul και της Anne-Marie ήταν αναμφισβήτητα μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των τελευταίων ετών.

Ενόσω το video clip του πλησιάζει γρήγορα προς το αστρονομικό νούμερο των δύο δισεκατομμυρίων προβολών στο YouTube, το «Rockabye» επανέρχεται και συμπληρώνει τον εντυπωσιακό αριθμό των 77 (μη συνεχόμενων) εβδομάδων παραμονής στην κορυφαία εικοσάδα.

Το «Shape Of You» του Ed Sheeran διένυσε 97 συνεχόμενες εβδομάδες στο Top 20, σημειώνοντας μία πραγματικά ασύλληπτη επίδοση.

Επιπλέον, κατέλαβε το Νο.1 του διεθνούς Airplay Chart για 19 συνολικά εβδομάδες και την πρώτη θέση στη μικτή κατάταξη για 13 εβδομάδες, αποτελώντας χωρίς αμφιβολία τη μεγαλύτερη ξένη επιτυχία στην Ελλάδα για το 2017.

Μετά από απουσία μίας μόνο εβδομάδας, το «Shape Of You» επιστρέφει για να συνεχίσει αυτήν την ανεπανάληπτη επίδοση, συμπληρώνοντας 98 εβδομάδες παραμονής στο Top 20. Την ίδια στιγμή, το video clip του τραγουδιού αγγίζει τις 4 δισεκατομμύρια προβολές.

Δείτε το Top 20 του διεθνούς Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

Αφήστε το σχόλιό σας