Πώς διαμορφώνεται το διεθνές Airplay Chart;

Οι Maroon 5 και η Cardi B παραμένουν για τέταρτη συνεχόμενη εβδομάδα στην κορυφή με το «Girls Like You».

Το «Girls Like You» έχει διανύσει επτά εβδομάδες στην πρώτη θέση του αμερικανικού «Billboard Hot 100» και το video clip του τραγουδιού (με τη συμμετοχή – έκπληξη πολλών διάσημων γυναικών) μετρά 1,37 δισεκατομμύρια προβολές μετά από έξι μήνες κυκλοφορίας.

Νέες είσοδοι

Για πέμπτη φορά εμφανίζεται στο Top 20 το «Nevermind» του Dennis Lloyd.

Ο Ισραηλινός τραγουδιστής, συνθέτης, παραγωγός και τρομπετίστας (κατά κόσμον Nir Tibor) κυκλοφόρησε το «Nevermind» στα τέλη του 2016, αλλά το τραγούδι εκτοξεύτηκε παγκοσμίως το φετινό καλοκαίρι, ανεβαίνοντας στις κορυφαίες θέσεις των charts σε πολλές χώρες του πλανήτη.

Το όνομα του Bad Bunny έχει βρεθεί στην κορυφαία εικοσάδα χάρη στις συμμετοχές του σε επιτυχίες διάσημων καλλιτεχνών, όπως είναι το «I Like It» της Cardi B και το «El Baño» του Enrique Iglesias.

Αυτή τη φορά, ήρθε η ώρα ο Πορτορικανός ράπερ να αποκτήσει μία θέση στην κατάταξη με ένα δικό του τραγούδι, στο οποίο μάλιστα συμμετέχει ένας διάσημος καλλιτέχνης.

Ο λόγος γίνεται για τη συνεργασία του Bad Bunny με τον Drake στο «Mia», που έκανε αίσθηση από τις πρώτες ημέρες της κυκλοφορία του.

Δείτε το Top 20 του διεθνούς Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

Αφήστε το σχόλιό σας