Πώς διαμορφώνεται το διεθνές Airplay Chart;

1Παρουσίαση

Οι Maroon 5 και η Cardi B καταφέρνουν με το «Girls Like You» να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή και να εκτοπίσουν από την κορυφή το «Dusk Till Dawn» του Zayn με τη Sia μετά από 17 εβδομάδες κυριαρχίας.

Το «Girls Like You» έχει διανύσει επτά εβδομάδες στην πρώτη θέση του αμερικανικού «Billboard Hot 100» και το video clip του τραγουδιού (με τη συμμετοχή – έκπληξη πολλών διάσημων γυναικών) μετρά πάνω από 1,2 δισεκατομμύρια προβολές μέσα σε εξήμισι μήνες κυκλοφορίας.

Νέες είσοδοι

DJ Snake επιστράτευσε τη Selena Gomez, την Cardi B και τον Ozuna για μία άκρως εκρηκτική συνεργασία στο «Taki Taki», η οποία ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή.

Το τραγούδι αφού κατέλαβε την πρώτη θέση στο επίσημο Digital Singles Chart της IFPI, όσον αφορά το ξένο ρεπερτόριο, επιστρέφει για δεύτερη εβδομάδα στο Top 20 του διεθνούς Airplay Chart.

Ο Λιθουανός DJ και παραγωγός Dynoro συνεργάζεται με τον Ιταλό DJ και παραγωγό Gigi D’Agostino δίνουν νέα πνοή στο «In My Mind», ένα τραγούδι που δημιουργήθηκε το 2012 από τον Αυστραλό DJ και παραγωγό της house μουσικής Ivan Gough και το δίδυμο των Feenixpawl.

Οι Έλληνες ακροατές έχουν υποκύψει στον εθιστικό ήχο του «In My Mind» και το τραγούδι κάνει είσοδο στην κορυφαία εικοσάδα για πρώτη φορά.

Δείτε το Top 20 του διεθνούς Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

Αφήστε το σχόλιό σας