Πώς διαμορφώνεται το διεθνές Airplay Chart;

1Παρουσίαση

Ο Zayn διευρύνει για ακόμα μία εβδομάδα το εντυπωσιακό σερί που καταγράφει στην κορυφή του διεθνούς Airplay Chart της Ελλάδας.

Το υπέροχο «Dusk Till Dawn» με τη συμμετοχή της Sia, τόσο στα φωνητικά όσο και στη δημιουργία, συμπληρώνει συνολικά 17 εβδομάδες κυριαρχίας στην πρώτη θέση της κατάταξης.

Ο Zayn συνεχίζει να προσθέτει κομμάτια στο παζλ του δεύτερου ολοκληρωμένου άλμπουμ του, κυκλοφορώντας συνεχώς νέα singles, παρότι δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση για τον ίδιο το δίσκο.

Τις προηγούμενες ημέρες ο Βρετανός τραγουδιστής παρουσίασε το «Fingers», το έκτο κατά σειρά single από το επόμενο άλμπουμ του, σε περίπτωση που συμπεριληφθούν όλα τα τραγούδια.

Νέες είσοδοι

Ο νεαρός Τούρκος παραγωγός Mahmut Orhan, έχοντας γνωρίσει επιτυχία στην Ελλάδα παλαιότερα με το «Save Me», κατόρθωσε να ενθουσιάσει το ελληνικό κοινό με τη νέα κυκλοφορία του.

Το «6 Days» είναι μία διασκευή του γνωστού τραγουδιού «Six Day War» που κυκλοφόρησε το 1971 η βρετανική ροκ μπάντα των Colonel Bagshot και από την πρώτη ημέρα βρέθηκε ανάμεσα στις κορυφαίες τάσεις του YouTube στην Ελλάδα, ενώ επί σειρά εβδομάδων κατείχε και την κορυφή στο ελληνικό Shazam.

Έχοντας διανύσει 12 εβδομάδες στο Top 20, όπου έφτασε έως το Νο. 5, το «6 Days» εμφανίζεται στην κατάταξη για 13η εβδομάδα.

Οι The Revivalists κατέκτησαν τις καρδιές των Ελλήνων ακροατών με το funk – pop διαμάντι «Wish I Knew You», το οποίο διένυσε εννέα εβδομάδες στην πρώτη θέση και επανέρχεται στο Top 20.

Για πρώτη φορά εμφανίζεται στην κορυφαία εικοσάδα το «Low» του Lenny Kravitz.

Το τραγούδι περιλαμβάνεται στο νέο άλμπουμ «Raise Vibration» του Αμερικανού τραγουδιστή, τραγουδοποιού και ηθοποιού, το οποίο κυκλοφόρησε στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Το funk – rock «Low» περιέχει φωνητικά του Michael Jackson από το «Human Nature» (1982) και ήταν ένα από τα τραγούδια που είχε προμηνύσει το δίσκο «Raise Vibration».

Δείτε το Top 20 του διεθνούς Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

Αφήστε το σχόλιό σας