Πώς διαμορφώνεται το διεθνές Airplay Chart;

1Παρουσίαση

Ο Zayn διευρύνει για ακόμα μία εβδομάδα το εντυπωσιακό σερί που καταγράφει στην κορυφή του διεθνούς Airplay Chart της Ελλάδας.

Το υπέροχο «Dusk Till Dawn» με τη συμμετοχή της Sia, τόσο στα φωνητικά όσο και στη δημιουργία, συμπληρώνει συνολικά 16 εβδομάδες κυριαρχίας στην πρώτη θέση της κατάταξης.

Ο Zayn συνεχίζει να προσθέτει κομμάτια στο παζλ του δεύτερου ολοκληρωμένου άλμπουμ του, κυκλοφορώντας συνεχώς νέα singles, παρότι δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση για τον ίδιο το δίσκο.

Τις προηγούμενες ημέρες ο Βρετανός τραγουδιστής παρουσίασε το «Fingers», το έκτο κατά σειρά single από το επόμενο άλμπουμ του, σε περίπτωση που συμπεριληφθούν όλα τα τραγούδια.

Νέες είσοδοι

Ο DJ Snake επιστράτευσε τη Selena Gomez, την Cardi B και τον Ozuna για μία άκρως εκρηκτική συνεργασία στο «Taki Taki», η οποία ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή.

Το τραγούδι αφού κατέλαβε την πρώτη θέση στο επίσημο Digital Singles Chart της IFPI, όσον αφορά το ξένο ρεπερτόριο κάνει ένα εντυπωσιακό άλμα 23 θέσεων για να αποκτήσει μία θέση και στο Top 20 του διεθνούς Airplay Chart.

Ο Charlie Puth είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες στο διεθνές Airplay Chart εδώ και ένα χρόνο.

Το «Attention» και το «How Long» παρέμεναν ταυτόχρονα και επί σειρά μηνών στις κορυφαίες θέσεις της κατάταξης.

Παρότι προσωρινά έχασε τη θέση του, το «Attention» επιστρέφει για 56η εβδομάδα στο Top 20, προκειμένου να επεκτείνει το εκθαμβωτικό σερί που έχει καταγράψει.

Η Lady Gaga και ο Bradley Cooper κέρδισαν το στοίχημα του «A Star Is Born» (Ένα Αστέρι Γεννιέται). Καθοριστικός παράγοντας για την επιτυχία του έργου ήταν αναμφισβήτητα τα ολοκαίνουργια τραγούδια που γράφτηκαν.

Το «Shallow» άγγιξε μονομιάς το κοινό σε ολόκληρο τον κόσμο, ενώ είναι πλέον το τραγούδι της Lady Gaga που έχει επιτύχει το μεγαλύτερο διάστημα παραμονής στο Νο1 του αμερικανικού iTunes.

Πραγματοποιώντας μία απόλυτα θεαματική άνοδο 48 θέσεων, το «Shallow» μπαίνει για πρώτη φορά στην κορυφαία εικοσάδα.

Δείτε το Top 20 του διεθνούς Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

Αφήστε το σχόλιό σας