Πώς διαμορφώνεται το διεθνές Airplay Chart;

1Παρουσίαση

Ο Zayn διευρύνει για ακόμα μία εβδομάδα το εντυπωσιακό σερί που καταγράφει στην κορυφή του διεθνούς Airplay Chart της Ελλάδας.

Το υπέροχο «Dusk Till Dawn» με τη συμμετοχή της Sia, τόσο στα φωνητικά όσο και στη δημιουργία, συμπληρώνει συνολικά 14 εβδομάδες κυριαρχίας στην πρώτη θέση της κατάταξης.

Παρ’ όλα αυτά η μεγαλύτερη ξένη επιτυχία της χρονιάς στην Ελλάδα θεωρείται το «Havana» της Camila Cabello, το οποίο διένυσε 19 εβδομάδες στο Νο1.

Εάν ο Zayn θέλει να ξεπεράσει την επίδοση αυτή, τότε το «Dusk Till Dawn», πρέπει να αντέξει για άλλες πέντε εβδομάδες στην κορυφή των ραδιοφωνικών μεταδόσεων, όσον αφορά το ξένο ρεπερτόριο.

Δεδομένου του εύρους των ραδιοφωνικών σταθμών που στηρίζουν το τραγούδι, τίποτα δεν είναι απίθανο.

Νέες είσοδοι

Δύο νέες είσοδοι – επιστροφές καταγράφονται αυτήν την εβδομάδα.

Ο Βρετανός DJ και μουσικός παραγωγός Jax Jones εξελίσσεται σε μία σταθερά αγαπημένη φυσιογνωμία του ελληνικού κοινού.

Μετά την επιτυχία «You Don’t Know Me» με τη συμμετοχή της RAYE, επέστρεψε στο Top 20 με το «Breathe» όπου συνέδραμε η Ina Wroldsen και παρέμεινε εντός της κατάταξης επί 16 (μη συνεχόμενες εβδομάδες).

Αυτή τη φορά, συνεργάζεται με τη Mabel και τον Rich The Kid στο «Ring Ring», το οποίο αποκτά μία θέση στην κορυφαία εικοσάδα για δεύτερη εβδομάδα.

Το «Rockabye» των Clean Bandit με τις φωνές του Sean Paul και της Anne-Marie ήταν αναμφισβήτητα μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των τελευταίων ετών.

Ενόσω το video clip του έχει ξεπεράσει το αστρονομικό νούμερο του 1,9 δισεκατομμυρίων προβολών στο YouTube, το «Rockabye» επανέρχεται και συμπληρώνει τον ασύλληπτο αριθμό των 70 (μη συνεχόμενων) εβδομάδων παραμονής στην κορυφαία εικοσάδα.

Δείτε το Top 20 του διεθνούς Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

Αφήστε το σχόλιό σας