Πώς διαμορφώνεται το διεθνές Airplay Chart;

11

Καμία μεταβολή δε σημειώνεται στις τέσσερις πρώτες θέσεις της κατάταξης.

Εννέα συνολικά εβδομάδες συμπληρώνει στο Νο1 του διεθνούς Airplay Chart η συνεργασία του Zayn με τη Sia στο υπέροχο «Dusk Till Dawn», το οποίο κατέκτησε την κορυφή εννέα μήνες μετά την πρώτη του εμφάνιση στο Top 20.

Το «Dusk Till Dawn» ήταν το τραγούδι που άνοιξε τον κύκλο για το δεύτερο άλμπουμ του Zayn. Παρόλο που ακολούθησαν άλλα τέσσερα singles, προς το παρόν δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση.

Ο Βρετανός τραγουδιστής, τον οποίο γνωρίσαμε ως μέλος του δημοφιλούς boy band των One Direction, επαναλαμβάνει ότι ο νέος δίσκος του «έρχεται σύντομα».

Νέες είσοδοι

Δύο νέες είσοδοι  καταγράφονται αυτή την εβδομάδα.

Η αριστοτεχνία των Clean Bandit και η ευέλικτη φωνή της Demi Lovato, που μπορεί να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε διαφορετικά είδη, είχαν καρπό το «Solo» και δημιούργησαν άλλη μία επιτυχία. Το «Solo» εκτοξεύεται 11 θέσεις και αποκτά για πρώτη φορά μία θέση στο Top 20.

Αυτό είναι το δεύτερο τραγούδι στην κορυφαία εικοσάδα τόσο των Clean Bandit όσο και της Demi Lovato.

Το βρετανικό τρίο της ηλεκτρονικής σκηνής έχει καταλάβει ήδη θέση με το smash hit «Rockabye», σε συνεργασία με τον Sean Paul και την Anne-Marie, που συμπληρώνει τον εντυπωσιακό αριθμό των 66 (μη συνεχόμενων) εβδομάδων παραμονής στην κατάταξη.

Το όνομα της Demi Lovato εντοπίζεται στο Top 20 και χάρη στη σύμπραξη με τον Luis Fonsi στο «Échame La Culpa».

Ο Ed Sheeran φιλοδοξούσε το «Perfect» να γίνει το καλύτερο ερωτικό τραγούδι της καριέρας του και να ξεπεράσει ακόμα και το «Thinking Out Loud», όπως είχε δηλώσει.

Μετά την τεράστια επιτυχία του «Shape Of You» είναι τεράστιος, αλλά η υπέροχη μπαλάντα του Βρετανού hitmaker κατέγραψε το δικό της σερί στο Top 20 και έπειτα από 39 συνεχόμενες εβδομάδες παρουσίας στην κατάταξη, επιστρέφει για την 40ή.

 

Δείτε το Top 20 στο διεθνές Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

Αφήστε το σχόλιό σας