Πώς διαμορφώνεται το διεθνές Airplay Chart;

11

Ο Zayn διατηρείται για τέταρτη συνολικά εβδομάδα στο Νο1 του διεθνούς Airplay Chart χάρη στη συνεργασία του με τη Sia στο υπέροχο «Dusk Till Dawn».

Το video clip του τραγουδιού έχει προβληθεί πάνω από 975,6 εκατομμύρια φορές στο YouTube και έχει αρχίσει να ξετυλίγει το κουβάρι μίας συναρπαστικής περιπέτειας, την οποία παρακολουθήσαμε να εξελίσσεται στα μουσικό βίντεο του Zayn για το «Let Me» και το «Entertainer».

Το τελευταίο διάστημα, ο Zayn έχει κυκλοφορήσει άλλα δύο singles που προμηνύουν το δεύτερο προσωπικό δίσκο του, το funky «Sour Diesel» και τη συνάντηση με τον Timbaland στο «Too Much».

Είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι το «Dusk Till Dawn» εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην κατάταξη την 40ή εβδομάδα του 2017 (02/10/2017 – 08/10/2017) και κατέκτησε για πρώτη φορά την κορυφή μετά από εννέα μήνες, την 28η εβδομάδα του 2018.

Νέες είσοδοι

 

Μία νέα είσοδος καταγράφεται αυτή την εβδομάδα.

O Eminem συνεργάστηκε με τον Ed Sheeran στο «River», ένα τραγούδι που ενθουσίασε το ελληνικό κοινό από την πρώτη στιγμή και επιστρέφει στην κατάταξη, καταγράφοντας πλέον 16 (μη συνεχόμενες) εβδομάδες στο Top 20.

Ο Ed Sheeran καταλαμβάνει ξανά τρεις θέσεις στην κορυφαία εικοσάδα, αφού εκτός από το «River», συναντούμε το ασυναγώνιστο «Shape Of You» που είχε παραμείνει στο Νο1 για τον εντυπωσιακό αριθμό των 17 εβδομάδων και το «Perfect», που θεωρήθηκε από πολλούς ως η καλύτερη μπαλάντα της χρονιάς.

 

Δείτε το Top 20 στο διεθνές Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

Αφήστε το σχόλιό σας