Πώς διαμορφώνεται το διεθνές Airplay Chart;

11

Αυτές είναι οι 20 μεγαλύτερες ραδιοφωνικές επιτυχίες της εβδομάδας στο ξένο ρεπερτόριο.

Αλλαγή σκυτάλης στην κορυφή. Μετά από εννέα συνεχόμενες εβδομάδες όπου το «Feel It Still» των Portugal. The Man κυριαρχούσε στο Νο 1, η συνάντηση του Zayn με τη Sia στο υπέροχο «Dusk Till Dawn» κάνει τη μεγάλη ανατροπή και κατακτά την πρώτη θέση.

Το τραγούδι εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην κατάταξη την 40η εβδομάδα του 2017 (02/10/2017 – 08/10/2017) και καταφέρνει να ανέβει στην κορυφή μετά από εννέα μήνες.

Νέες είσοδοι

H Cardi B σμίγει με δύο από τους κυριότερους εκπροσώπους της reggaeton σκηνής, τον J Balvin και τον Bad Bunny και το «I Like It» είναι το τραγούδι όπου η hip-hop ενώνεται με τη λάτιν μουσική.

Μετά από μία συνεχώς ανοδική πορεία, το «I Like It» εμφανίζεται αναπόφευκτα στο Top 20. Παράλληλα το τραγούδι έκανε δική του την πρώτη θέση στο αμερικανικό «Hot 100», καθιστώντας την Cardi B τη μοναδική γυναίκα ράπερ με τουλάχιστον δύο επιτυχίες στο νούμερο 1 του συγκεκριμένου chart.

Επίσης επιστρέφει και το smash hit «Rockabye» των Clean Bandit με τον Sean Paul και την Anne-Marie, που συμπληρώνει τον εντυπωσιακό αριθμό των 63 (μη συνεχόμενων) εβδομάδων παραμονής στην κορυφαία εικοσάδα.

 

Δείτε το Top 20 στο διεθνές Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

Αφήστε το σχόλιό σας