Τα 20 τραγούδια ξένου ρεπερτορίου με τις περισσότερες μεταδόσεις στα ελληνικά ραδιόφωνα για την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα παραμένει στο Νο. 1 του Διεθνούς Airplay Chart ο Daddy Yankee με τη νέα επιτυχία του «Con Calma» σε συνεργασία με τον Snow.

Ο Πορτορικανός καλλιτέχνης αποδεικνύει για πολλοστή φορά ότι έχει αναδειχθεί σε έναν από τους μεγαλύτερους διαμορφωτές τάσεων στη μουσική βιομηχανία.

Έχοντας κυκλοφορήσει κατά μήκος της πολυετούς καριέρας του κορυφαίες επιτυχίες διεθνών διαστάσεων, όπως το «Gazolina» και το «Despacito», ο Daddy Yankee προσθέτει στο βιογραφικό του άλλο ένα τραγούδι – ορόσημο.

Το «Con Calma» έχει βρεθεί στο Νο. 1 σε 18 χώρες και στο Top 10 άλλων δέκα χωρών, ενώ το επίσημο video clip του τραγουδιού έχει υπερβεί τις 1 δισεκατομμύρια επισκέψεις στο YouTube μέσα στο ασύλληπτο διάστημα των πέντε μηνών.

Τον Απρίλιο ο Daddy Yankee ανανέωσε το «Con Calma» προσκαλώντας την Katy Perry να συμμετάσχει στο επίσημο remix του τραγουδιού, προκειμένου να αποκτήσει μεγαλύτερη πρόσβαση στις μη ισπανόφωνες αγορές.

Νέες είσοδοι

«Feel It Still» – Portugal. The Man (Νο. 19)

Στην κατάταξη επιστρέφει το «Feel It Still» των Portugal. The Man, το οποίο διένυσε πέρυσι εννέα συνεχόμενες εβδομάδες (18 – 26/2018) στην πρώτη θέση του Διεθνούς Airplay Chart, ενώ βρέθηκε για μία εβδομάδα (16/2018) και στο νούμερο ένα του μεικτού ρεπερτορίου.

Το «Feel It Still» έκανε την έκπληξη σε πολλές χώρες του πλανήτη και αποτέλεσε την πρώτη είσοδο των Portugal. The Man στο «Billboard Hot 100» των ΗΠΑ.

Επιστέγασμα της επιτυχίας του τραγουδιού ήταν η βράβευση με το Grammy για την «Καλύτερη Ερμηνεία από Ντουέτο / Γκρουπ».

Αξιοσημείωτα

Αυτήν την εβδομάδα τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνει το «Say My Name» του David Guetta με την Bebe Rexha και τον J Balvin (+5 θέσεις – Νο. 10).

Δείτε το Top 20 του διεθνούς Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

Αφήστε το σχόλιό σας