Πώς διαμορφώνεται το διεθνές Airplay Chart;

11

Αυτές είναι οι 20 μεγαλύτερες ραδιοφωνικές επιτυχίες της εβδομάδας στο ξένο ρεπερτόριο.

Οι Portugal. The Man ανέτρεψαν τα δεδομένα και συνεχίζουν να διαψεύδουν όσους πίστευαν ότι η επιτυχία τους θα ήταν προσωρινή.

Το «Feel It Still» εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην κατάταξη την τεσσαρακοστή πρώτη εβδομάδα του 2017 (09/10/2017 – 15/10/2017) και κατόρθωσε να κατακτήσει την κορυφή μετά από 29 ολόκληρες εβδομάδες παραμονής στο Top 20.

Αυτή τη στιγμή, το τραγούδι που έχει βραβευτεί με το βραβείο Grammy «Καλύτερης Pop Ερμηνείας από Ντουέτο / Γκρουπ» συμπληρώνει εννιά συνεχόμενες εβδομάδες στην πρώτη θέση και επεκτείνει το σερί του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το «Feel It Still» είναι sample του «Please Mr. Postman» των The Marvelettes από το 1961.

Νέες είσοδοι

Μόνο μία νέα (επαν)είσοδος δεν καταγράφεται στο διεθνές Airplay Chart της εβδομάδας αυτής.

O Eminem συνεργάστηκε με τον Ed Sheeran στο «River», ένα τραγούδι που ενθουσίασε το ελληνικό κοινό από την πρώτη στιγμή και επιστρέφει στην κατάταξη, καταγράφοντας πλέον 15 (μη συνεχόμενες) εβδομάδες στο Top 20.

Ο Ed Sheeran καταλαμβάνει ξανά τρεις θέσεις στην κορυφαία εικοσάδα, αφού εκτός από το «River», συναντούμε το ασυναγώνιστο «Shape Of You» που είχε παραμείνει στο Νο1 για τον απίθανο αριθμό των 17 εβδομάδων και το «Perfect», που θεωρήθηκε από πολλούς ως η καλύτερη μπαλάντα της χρονιάς.

 

Δείτε το Top 20 στο διεθνές Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

Αφήστε το σχόλιό σας