Πώς διαμορφώνεται το διεθνές Airplay Chart;

11

Αυτές είναι οι 20 μεγαλύτερες ραδιοφωνικές επιτυχίες της εβδομάδας στο ξένο ρεπερτόριο.

Έπειτα από τη μεγάλη ανατροπή, η εναλλακτική ροκ μπάντα των Αμερικανών Portugal. The Man διατηρείται για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα στην κορυφή με το «Feel It Still». Το τραγούδι κέρδισε μάλιστα το βραβείο «Καλύτερης Pop Ερμηνείας από Ντουέτο/Γκρουπ» στα εξηκοστά Βραβεία Grammy.

Νέες είσοδοι

Δύο νέες είσοδοι και δύο επιστροφές παρατηρούνται στο Διεθνές Airplay Chart της εβδομάδας αυτής.

Το «X» (Equis) του Nicky Jam και του J Balvin απογειώνεται από τη χημεία και τη συντροφικότητα των δύο καλλιτεχνών και από την πρώτη στιγμή θεωρήθηκε ένα αναπόφευκτο hit single.

Πράγματι, η λάτιν συνεργασία της χρονιάς έχει κατακτήσει τα charts διεθνώς και μετά από τις τελευταίες εβδομάδες όπου βρίσκεται σταθερά στο Νο1 του ελληνικού Shazam, ήρθε η ώρα να περάσει και στο Top 20 του Διεθνούς Airplay Chart, κατευθείαν στο Νο10 της κατάταξης.

Η Ariana Grande επέστρεψε με νέο τραγούδι για πρώτη φορά έπειτα από δύο χρόνια και το  «No Tears Left To Cry» της έχει χαρίσει το καλύτερο ντεμπούτο που έχει σημειώσει στο YouTube κατά μήκος της καριέρας της έως σήμερα. Το «No Tears Left To Cry» είναι ο πρώτος προάγγελος του νέου δίσκου «Sweetener» της Αμερικανίδας pop star, o οποίος θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο.

Έχοντας διανύσει τις τελευταίες εβδομάδες στην κορυφή του Διεθνούς Digital Singles Chart της IFPI, το «No Tears Left To Cry» κάνει ένα άλμα έντεκα θέσεων για να αποκτήσει μία θέση και στο Διεθνές Airplay Chart της χώρας μας.

Στο Top 20 επανέρχεται το μαγευτικό «Love On The Brain» της Rihanna, το οποίο είχε αναρριχηθεί έως την κορυφαία πεντάδα, αλλά και η φλογερή συνάντηση των CNCΟ με τις Little Mix στο remix του «Reggatón Lento» (Bailemos).

 

Δείτε το Top 20 του Διεθνούς Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

Αφήστε το σχόλιό σας