Πώς διαμορφώνεται το διεθνές Airplay Chart;

11

Αυτές είναι οι 20 μεγαλύτερες ραδιοφωνικές επιτυχίες της εβδομάδας στο ξένο ρεπερτόριο.

Έπειτα από τη μεγάλη ανατροπή της προηγούμενης εβδομάδας, η εναλλακτική ροκ μπάντα των Αμερικανών Portugal. The Man διατηρείται για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα στην κορυφή με το «Feel It Still». Το τραγούδι κέρδισε μάλιστα το βραβείο «Καλύτερης Pop Ερμηνείας από Ντουέτο/Γκρουπ» στα εξηκοστά Βραβεία Grammy.

Νέες είσοδοι

Τρεις νέες είσοδοι και μία επιστροφή παρατηρούνται στο Διεθνές Airplay Chart της εβδομάδας αυτής.

Ένα δίδυμο με μεγάλες επιτυχίες στο κοινό ενεργητικό του, ένωσε ξανά τις δυνάμεις του. Όταν η μαεστρία του David Guetta συνδυάζεται με τη συναρπαστική φωνή της Sia, τότε ο ξεχωριστός καρπός της συνεργασίας που βγάζει «φλόγες» είναι το «Flames», που κέρδισε πολύ γρήγορα το δικό του χώρο στα ελληνικά ραδιόφωνα.

Το «One Kiss» είναι το summer anthem που προέκυψε από τη συνάντηση του Calvin Harris με την Dua Lipa. Το καλοκαιρινό anthem, μεθυστικό σαν κοκτέιλ, κάνει είσοδο στο Top 20, σε συνέχεια της διεθνής επιτυχίας που γνωρίζει.

Το «Echame La Culpa» ήταν το επόμενο στοίχημα του Luis Fonsi μετά το σαρωτικό τυφώνα του «Despacito», που έγραψε και συνεχίζει να γράφει ιστορία. Ο Πορτoρικανός κάλεσε την Demi Lovato και η επιτυχία ήταν εύκολη υπόθεση. 1,2 δισεκατομμύρια προβολές στο YouTube και από μία θέση σε δεκάδες charts χωρών, στις οποίες προστίθεται τώρα και η Ελλάδα.

Ο Enrique Iglesias επισκέφθηκε για πρώτη φορά την Ελλάδα και έδωσε μία εκρηκτική συναυλία στο κατάμεστο γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ στις 10 Μαΐου. Την ίδια στιγμή, η επιτυχία «Subeme La Radio» επέστρεψε στην κατάταξη για να μας βάλει στο κλίμα της συναυλίας.

Δείτε το Top 20 του Διεθνούς Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

Αφήστε το σχόλιό σας