Πώς διαμορφώνεται το διεθνές Airplay Chart;

Για όγδοη εβδομάδα συνολικά παραμένει στην κορυφή του διεθνούς Airplay Chart το τραγούδι «My Life Is Going On» που «ντύνει» τη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά – φαινόμενο «La Casa De Papel» (Η Τέλεια Ληστεία) του Netflix.

Το «My Life Is Going On» είναι το πιο επιτυχημένο τηλεοπτικό soundtrack της φετινής σεζόν.

Το τραγούδι ερμηνεύει η Cecilia Krull, η οποία διαθέτει πλούσιο γενεαλογικό υπόβαθρο: Γεννήθηκε τον Ιούνιο του 1986 στη Μαδρίτη και έχει ρίζες από τη Γαλλία, την Κούβα, τη Γερμανία και την Ισπανία. Πατέρας της είναι ο Γάλλος συνθέτης Richard Krull.

Στην ηλικία των επτά ετών συμμετείχε σε παραγωγές της Disney και μέχρι σήμερα έχει εμφανιστεί σε διάφορα φεστιβάλ στην Ισπανία και σε άλλες χώρες.

Τις προηγούμενες ημέρες η Cecilia Krull βρέθηκε στην Ελλάδα και εμφανίστηκε στο MadWalk 2019, από το οποίο μπορείτε να δείτε αποσπάσματα εδώ.

Νέες είσοδοι

Το «Shape Of You» του Ed Sheeran διένυσε 114 εβδομάδες στο Top 20, σημειώνοντας μία πραγματικά ασύλληπτη επίδοση.

Επιπλέον, κατέλαβε το Νο.1 του διεθνούς Airplay Chart για 19 συνολικά εβδομάδες και την πρώτη θέση στη μικτή κατάταξη για 13 εβδομάδες, αποτελώντας χωρίς αμφιβολία τη μεγαλύτερη ξένη επιτυχία στην Ελλάδα για το 2017.

Το «Shape Of You» επιστρέφει για να συνεχίσει αυτήν την ανεπανάληπτη επίδοση, συμπληρώνοντας 115 εβδομάδες παραμονής στο Top 20. Την ίδια στιγμή το video clip του τραγουδιού μετρά 4,1 δισεκατομμύρια προβολές.

Ο Λιθουανός DJ και παραγωγός Dynoro συνεργάζεται με τον Ιταλό DJ και παραγωγό Gigi D’Agostino δίνουν νέα πνοή στο «In My Mind», ένα τραγούδι που δημιουργήθηκε το 2012 από τον Αυστραλό DJ και παραγωγό της house μουσικής Ivan Gough και το δίδυμο των Feenixpawl.

Οι Έλληνες ακροατές υπέκυψαν στον εθιστικό ήχο του «In My Mind», το οποίο παρέμεινε στο Top 20 για 17 συνεχόμενες εβδομάδες και τώρα επιστρέφει για 18η εβδομάδα.

Τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνουν το «Nothing Breaks Like A Heart» του Mark Ronson με τη Miley Cyrus (+12 θέσεις – Νο. 7) και το «Feel It Still» των Portugal. The Man (+11 θέσεις – Νο. 9), το οποίο είχε διανύσει εννέα συνεχόμενες εβδομάδες στην πρώτη θέση του διεθνούς Airplay Chart.

Τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφει το «Flames» του David Guetta με τη Sia (-9 θέσεις – Νο. 18).

Δείτε το Top 20 του διεθνούς Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

Αφήστε το σχόλιό σας