Πώς διαμορφώνεται το διεθνές Airplay Chart;

Στην κορυφή του διεθνούς Airplay Chart παραμένει για δεύτερη συνεχόμενη και τέταρτη συνολικά εβδομάδα το ντουέτο της Lady Gaga με τον Bradley Cooper στο «Shallow» από την επιτυχημένη κινηματογραφική ταινία «A Star Is Born» (Ένα Αστέρι Γεννιέται).

Το «Shallow» θεωρείται πλέον το πιο πολυβραβευμένο τραγούδι στην ιστορία.

Αφού κέρδισε το προηγούμενο διάστημα τη Χρυσή Σφαίρα και το Critics’ Choice Awards για το «Καλύτερο Τραγούδι» αλλά και δύο βραβεία Grammy, το «Shallow» συνέχισε τη θριαμβευτική πορεία του κερδίζοντας πριν μερικές ημέρες και το βραβείο Όσκαρ για το «Καλύτερο Τραγούδι».

Παράλληλα, οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι το «Shallow» θα βρεθεί για πρώτη φορά στο Νο. 1 του αμερικανικού «Billboard Hot 100».

Το άλμπουμ με το soundtrack του «A Star Is Born» έχει βρεθεί για δύο εβδομάδες στην πρώτη θέση των φυσικών πωλήσεων στην Ελλάδα και μόλις επέστρεψε για τέταρτη εβδομάδα στην κορυφή των ΗΠΑ.

Η καθηλωτική ερμηνεία της Lady Gaga και του Bradley Cooper στη σκηνή των Βραβείων Όσκαρ έδωσε ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στο τραγούδι

Νέες είσοδοι

Μετά από αρκετές εβδομάδες επιστρέφει στην κατάταξη το «Wish I Knew You».

Οι The Revivalists κατέκτησαν τις καρδιές των Ελλήνων ακροατών με το funk – pop διαμάντι τους, το οποίο διένυσε εννέα εβδομάδες στην πρώτη θέση το φθινόπωρο του 2017 και επανέρχεται τώρα στο Top 20.

Δείτε το Top 20 του διεθνούς Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

Αφήστε το σχόλιό σας