Πώς διαμορφώνεται το διεθνές Airplay Chart;

Για τέταρτη συνεχόμενη εβδομάδα παραμένει στην κορυφή του διεθνούς Airplay Chart το τραγούδι «My Life Is Going On» που «ντύνει» τη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά – φαινόμενο «La Casa De Papel» (Η Τέλεια Ληστεία) του Netflix.

Εκτός από τη διατήρηση των ηνίων στο διεθνές ρεπορτόριο, το τραγούδι αυτήν την εβδομάδα ανεβαίνει για πρώτη φορά στο Νο.1 του μικτού Airplay Chart.

Το «My Life Is Going On» είναι το πιο επιτυχημένο τηλεοπτικό soundtrack της φετινής σεζόν.

Το τραγούδι ερμηνεύει η Cecilia Krull, η οποία διαθέτει πλούσιο γενεαλογικό υπόβαθρο: Γεννήθηκε τον Ιούνιο του 1986 στη Μαδρίτη και έχει ρίζες από τη Γαλλία, την Κούβα, τη Γερμανία και την Ισπανία. Πατέρας της είναι ο Γάλλος συνθέτης Richard Krull.

Στην ηλικία των επτά ετών συμμετείχε σε παραγωγές της Disney και μέχρι σήμερα έχει εμφανιστεί σε διάφορα φεστιβάλ στην Ισπανία και σε άλλες χώρες.

Νέες είσοδοι

Η Ariana Grande διανύει αναμφίβολα την πιο επιτυχημένη περίοδο της καριέρας της.

Η 25χρονη αστέρας της pop είναι ιδιαίτερα δημοφιλής και στην Ελλάδα, άλλη μία χώρα όπου για εκείνη η μία επιτυχία διαδέχεται την άλλη.

Μετά το «No Tears Left To Cry» που βρίσκεται σταθερά στην κορυφαία εικοσάδα και το «Thank U, Next» που εμφανίστηκε για δύο εβδομάδες στην κατάταξη, κάνει είσοδο στο Top 20 το «7 Rings» ύστερα από ένα εντυπωσιακό άλμα 40 θέσεων μέσα σε μία εβδομάδα.

Το τραγούδι συμπεριλαμβάνεται στο νέο άλμπουμ «Thank U, Next»  της Ariana Grande που κυκλοφόρησε στις 8 Φεβρουαρίου, συνεχίζοντας τη σαρωτική πορεία της.

Το «7 Rings» στρέφεται προς ένα εναλλακτικό ύφος R&B μουσικής, ενώ τα κουπλέ του βασίζονται στο «My Favourite Things» από το κλασικό μιούζικαλ «Η Μελωδία της Ευτυχίας» (The Sound Of Music).

Η συνεργασία της Miley Cyrus με τον Mark Ronson στο «Nothing Breaks Like A Heart» εμφανίζεται πρώτη φορά στο Top 20 του διεθνούς Airplay Chart.

Το «Nothing Breaks Like A Heart» συνδυάζει την disco με τις country ρίζες της Miley Cyrus και γνωρίζει επιτυχία σε πολυάριθμες χώρες. Το τραγούδι έχει κυριαρχήσει μάλιστα στο Νο. 1 των «Dance Club Songs» στις ΗΠΑ.

Το video clip του «Nothing Breaks Like A Heart» γυρίστηκε στο Κίεβο.

Δείτε το Top 20 του διεθνούς Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

Αφήστε το σχόλιό σας