Πώς διαμορφώνεται το διεθνές Airplay Chart;

Στην κορυφή του διεθνούς Airplay Chart ανεβαίνει για πρώτη φορά το «Shallow» της Lady Gaga και του Bradley Cooper από την επιτυχημένη κινηματογραφική ταινία «A Star Is Born» (Ένα Αστέρι Γεννιέται).

Το «Shallow» εκτοπίζει από το Νο. 1 μετά από εννέα συνεχόμενες εβδομάδες κυριαρχίας το «Girls Like You» των Maroon 5 με την Cardi B.

Το υπέροχο ντουέτο της Lady Gaga και του Bradley Cooper, που απολαμβάνουμε στο «A Star Is Born», σημειώνει ατελείωτη επιτυχία.

Το «Shallow» έχει συμπληρώσει 80 μέρες στην κορυφή του iTunes παγκοσμίως και έχει παραμείνει 32 ημέρες στην πρώτη θέση του αμερικανικού iTunes. Οι συγκεκριμένοι αριθμοί αποτελούν μακράν τις καλύτερες επιδόσεις στην καριέρα της Lady Gaga μέχρι σήμερα.

Το «Shallow» κέρδισε πριν λίγες ημέρες τη Χρυσή Σφαίρα για το «Καλύτερο Πρωτότυπο Τραγούδι» και είναι υποψήφιο για τέσσερα βραβεία Grammy, συμπεριλαμβανομένων του «Τραγουδιού της Χρονιάς» και της «Ηχογράφησης της Χρονιάς».

Το άλμπουμ με το soundtrack του «A Star Is Born» έχει βρεθεί για δύο εβδομάδες στην πρώτη θέση των φυσικών πωλήσεων στην Ελλάδα και έχει διανύσει τρεις συνεχόμενες εβδομάδες στο Νο. 1 του «Billboard 200», αριθμός που συνιστά το μεγαλύτερο διάστημα παραμονής της Lady Gaga στο συγκεκριμένο chart των ΗΠΑ.

Νέες είσοδοι

Καμία νέα είσοδος δεν καταγράφεται αυτήν την εβδομάδα.

Δείτε το Top 20 του διεθνούς Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

Αφήστε το σχόλιό σας