Ο μέχρι πρότινος Diddy ή κατά κόσμον Sean Combs έχει προκαλέσει σύγχυση στο κοινό.

Πώς ονομάζεται τελικά ο Diddy;

Δύο ημέρες μετά τη δήλωσή του ότι άλλαξε ξανά όνομα, αυτή τη φορά σε Brother Love, ο ράπερ και παραγωγός που έχει γεννηθεί ως Sean Combs δηλώνει ότι όλα ήταν απλώς ένα αστείο.

Ο 48χρονος Αμερικανός, που κατά το παρελθόν είχε υιοθετήσει τα ονόματα Puffy, Diddy και Puff Dadd, απασχόλησε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων το σαββατοκύριακο, ανακοινώνοντας στο Instagram ότι θα απαντά μόνο όταν ακούει το όνομα Brother Love.

Χθες υπαναχώρησε. «Αστειευόμουν», δηλώνει σε νέο βίντεο που ανάρτησε στο Instagram. «Δεν άλλαξα το όνομά μου. Ήταν απλώς ένα από τα διάφορα alter ego μου. Ένα από τα alter ego μου είναι ο Love».

«Μπορείτε να με αποκαλείτε με οποιοδήποτε από τα παλαιότερα ονόματά μου. Αλλά, αν θέλετε να με αποκαλείτε Love, μπορείτε να με αποκαλείτε Love. Ωστόσο, εγώ απλώς αστειευόμουν», πρόσθεσε.

Η αρχική ανακοίνωση του Diddy, όπως τον γνωρίζαμε τελευταία προκάλεσε φρενίτιδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Επίσης δημιούργησε διαμάχη στους θαυμαστές του που σημείωσαν ότι το όνομα Brother Love είχε ήδη υιοθετήσει ο Bruce Prichard, πρώην αστέρας της «World Wrestling Entertainment», της αμερικανικής εταιρίας ψυχαγωγίας και διοργάνωσης show επαγγελματικής πάλης.

Διαβάστε ακόμα:
Ο Diddy, ο πλουσιότερος ράπερ στον κόσμο, αλλάζει όνομα

Diddy - Sean Combs - Brother Love - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας