Αποχαιρετήστε τον Diddy ή Puff Daddy ή Puffy ή Sean Comps και υποδεχθείτε τον… Αδελφό Αγάπιο ή Brother Love ή Love.

Ο Diddy θέλει να αλλάξει όνομα!

Ο υψηλότερα αμειβόμενος ράπερ, μουσικός παραγωγός και ηθοποιός με περιουσία άνω των 800 εκατομμυρίων δολαρίων, κατά το «Forbes», επαναπροσδιορίζεται αλλάζοντας ξανά όνομα μετά από χρόνια παρουσίας με τις ονομασίες Puff Daddy, Puffy, P. Diddy.

«Προσευχόμουν καιρό γι’ αυτό, τελικά κατέληξα. Αποφάσισα να αλλάξω το όνομά μου ακόμη μία φορά», ανέφερε στα κοινωνικά δίκτυα ο 48χρονος Αμερικανός, κατά κόσμον Sean John Combs.

Το νέο όνομα με το οποίο θα αποκαλείται ο μέχρι πρότινος Diddy είναι το «Love» και ειδικότερα το «Brother Love».

Δε γνωρίζουμε εάν ο Love πρόκειται να απαντάει ή όχι σε όσους θα τους απευθύνονται με τα ονόματα που διατηρούσε προηγουμένως, Puff Daddy, Puffy, Diddy ή οποιοδήποτε άλλο συνδυασμό τους. Ο Love θα ανταποκρίνεται μόνο στο Love και το Brother Love, από εδώ και στο εξής.

Βέβαια, ο Love δεν έχει αλλάξει ακόμη τις ονομασίες στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει έαν θα είναι τελεσίδικη η απόφασή του.

Ακόμα με την απροσδόκητη πτώση των 70 εκατομμυρίων δολαρίων στις απολαβές του, ο Love, όπως θέλει να τον φωνάζουν τώρα, παρέμεινε στην κορυφή της σχετικής λίστας του αμερικανικού «Forbes» με κέρδη 130 εκατομμύρια δολάρια (110,5 εκ. ευρώ) από τον Ιούνιο του 2016 έως τον Ιούνιο του 2017.

Ο Diddy ή Love επανήλθε αργότερα με μία ανάρτηση στο Instagram, λέγοντας ότι αστειευόταν για την αλλαγή ονόματος. Ήθελε να τραβήξει τη δημοσιότητα και το πέτυχε.

Διαβάστε ακόμα:
Οι 20 υψηλότερα αμειβόμενοι ράπερ για το 2017

Diddy - Drake - Jay-Z - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας