Με μία απόλυτα επιτυχημένη καριέρα στην πλάτη της, η Mariah Carey πατάει το κουμπί της επανεκκίνησης.

Η Mariah Carey ευελπιστεί ότι η ομάδα του Jay-Z στη Roc Nation θα τη βοηθήσει να επανέλθει στην κορυφή, σε μία ευρύτερη επανεκκίνηση.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του «Page Six», η ντίβα της pop θα υπογράψει με τη Roc Nation, στην οποία θα εναποθέσει τη διαχείριση της καριέρα της ύστερα από την απόλυση της πρώην μάνατζέρ της, Stella Bulochnikov, νωρίτερα αυτόν το μήνα.

«(Η Mariah) καθαρίζει το σπίτι. Παίρνει αναγνωρισμένους ανθρώπους, βοηθούς, δικηγόρο και η Stella δεν είναι ευχαριστημένη με αυτό», αποκάλυψε άνθρωπος του περιβάλλοντος της τραγουδίστριας.

Διάφορες πηγές είχαν τονίσει ότι ο χορευτής της Mariah Carey, ο Bryan Tanaka, την είχε αναλάβει ως μάνατζερ, αλλά ο ρόλος του είναι εκείνος του δημιουργικού διευθυντή.

«Προηγουμένως, υπήρχαν όλα τα είδη των ανθρώπων που εμπλέκονταν (στην καριέρα της) και η Mariah δεν τους γνώριζε καν. Πρέπει να αποστασιοποιηθεί από όλα αυτά και τώρα καθαρίζει το σπίτι», ανέφερε η πηγή.

Mariah Carey - Hit Channel

Η Mariah Carey ξεκίνησε τη διαδρομή της στη δισκογραφία από την Columbia Records της Sony Music το 1990 και μετά από δώδεκα χρόνια, το 2002, μεταπήδησε στην Island της Universal Music.

Την άνοιξη σχημάτισε τη δική της δισκογραφική ετικέτα, την «Butterfly MC Records», σε συνεργασία με την Εpic Records της Sony Music.

Η Roc Nation ιδρύθηκε από τον Αμερικανό ράπερ και επιχειρηματία Jay-Z το 2008. Είναι θυγατρική της κολοσσιαίας εταιρείας διοργάνωσης εκδηλώσεων της Live Nation και διανέμεται από τη Universal Music. Στο δισκογραφικό δυναμικό της συγκαταλέγεται η Rihanna, ενώ διαχειρίζεται επιπλέον την Demi Lovato, τον DJ Khaled και τον Nick Jonas.

Όπως λέγεται, η Mariah Carey παραμένει πιθανώς στην Epic Records, αλλά η Roc Nation θα αναλάβει τη διαχείρισή της.

Διαβάστε ακόμα:
Η Mariah Carey ερμηνεύει το τραγούδι της ταινίας «The Star»

Mariah Carey - The Star (video) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας