Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και δεν αποκάλυψε σε κανέναν επί σειρά ετών, την ανάγκασε να αποσυρθεί από τη μουσική και το τραγούδι.

Η Καναδή αστέρας Shania Twain ανακοίνωσε την επιστροφή της στην ενεργό δράση με το επερχόμενο άλμπουμ «Now» που θα κυκλοφορήσει στις 29 Σεπτεμβρίου από τη Mercury Nashville / Universal Music.

Με τρεις δεκαετίες στην ιστορία της καριέρας της ως η εμπορικότερη γυναίκα καλλιτέχνης της country μουσικής όλων των εποχών, η Shan Twain προχωρά με πεποίθηση στη θριαμβευτική επάνοδο με τον πέμπτο ολοκληρωμένο δίσκο της, τον πρώτο μετά το «Up!» του 2002.

Για πρώτη φορά, η Shania Twain είναι η μοναδική δημιουργός και συμπαραγωγός στα 16 τραγούδια του «Now». Το καλοκαίρι για την ίδια ξεκινά με το πρώτο single, «Life’s About To Get Good», ενώ περισσότερη μουσική θα ακολουθήσει πριν την κυκλοφορία του άλμπουμ.

Σε μία καριέρα που έχει κερδίσει τον τίτλο της «Βασίλισσας της Country Pop», η Shania Twain έχει βραβευθεί με πέντε βραβεία Grammy, με πωλήσεις μεγαλύτερες των 75 εκατομμυρίων αντιτύπων παγκοσμίως.

Το 2004, η Καναδή τραγουδίστρια είχε αποσυρθεί από τη μουσική και το το τραγούδι. Όπως αποκάλυψε στην αυτοβιογραφία της το 2011, αιτία ήταν οι βλάβες στις φωνητικές χορδές της και η διάγνωση με δυσφωνία.

Ύστερα από οχτώ χρόνια πάλης, η Shania Twania είχε επανέλθει στη σκηνή το 2012 με το εντυπωσιακό show «Still The One» στο Λας Βέγκας και το 2015 πραγματοποίησε στη Βόρεια  Αμερική την περιοδεία «Rock This Country.»

Αφήστε το σχόλιό σας