Ο Justin Bieber κάνει τις διακοπές του στην Ιταλία

Για να είμαστε πιο ακριβής είναι στην μαγευτική Φλωρεντία. Αρχικά υπήρχαν φήμες για την επίσκεψή του στην πρωτεύουσα την Τοσκάνης, αλλά ο ίδιος ο Justin Bieber έσπευσε να τις επιβεβαιώσει ανεβάζοντας ένα video στο Instagram απόν περίφημη Piazza della Signoria μαζί με το μήνυμα:

“Italy was pretty awesome, could find me in your city next – #imatourist #nowork #sightseeing #fettucciniAlfredo #imthatguywithafannypack #ifuseemeletmeenjoymyvisit #illbebackfortouripromise”

Από ότι φαίνεται στον Justin αρέσει η Ιταλία και ετοιμάζεται να επισκεφτεί και άλλες πόλεις, αν λάβουμε υπόψη του το παραπάνω μήνυμα στο instagram. Μόνο αν τον δείτε αφήστε τον να απολαύσει τις διακοπές του. #ifuseemeletmeenjoymyvisit. Και υποσχέθηκε πως θα ξαναπάει για μια νέα συναυλία.

Στον Justin Bieber αρέσει να ταξιδεύει όπως είπε στο twitter του, οπότε μιας και ήταν τις προάλλες στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στην Σαντορίνη, είπε να πάει και παραδίπλα…

https://twitter.com/stillkidrauhl/status/518678319915868160

Ευλογία να ταξιδεύεις στον κόσμο

Α!!! Ξεχάσαμε να σας πούμε πως στην Σαντορίνη, βρίσκεται ένα από τα καλύτερα στούντιο ηχογραφήσεων, τα Black Rock Studios, στα οποία έχουν ηχογραφήσει δίσκους και άλλοι διάσημοι καλλιτέχνες όπως οι One Republic, οπότε ο Justin έκανε και ένα πέρασμα από εκεί… Λέτε να ηχογράφησε τίποτα;

Αφήστε το σχόλιό σας