Το HC σας δίνει μια μοναδική ευκαιρία!

Ο Keith Murray έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και το Hit Channel εξασφάλισε για εσάς 3 (τρεις) αφίσες της συναυλίας οι οποίες φέρουν την υπογραφή του θρυλικού μέλους των Def Squad, Keith Murray και του «δικού μας» Phyrosun!

Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση στείλτε το ονοματεπώνυμο σας με e-mail στο promo@hit-channel.com και Θέμα Μηνύματος: Keith Murray.

Ο διαγωνισμός λήγει την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου στις 00.00

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν το Σάββατο στο e-mail από το οποίο έστειλαν την συμμετοχή τους και θα παραλάβουν την αφίσα στο ΚοοΚοο την βραδιά της συναυλίας.

 

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου της συναυλίας:

EUROPEAN TOUR KEITH MURRAY (DEF SQUAD, N.Y)
CORONA VIRUS – PHYROSUN – DJ SPARKY T (STAVENTO)
NOVEMBER 4TH @ KOO-KOO

Ένας ντόπιος από το Long Island, ο Keith Murray πρωτοξεκίνησε με τον Erick Sermon (τον  EPMD) από το 1994. Οι δύο τους συνεργάστηκαν για να προκύψει το 1ο single του Murray, «The Most Beautifullest Thing in This World», και το τραγούδι έγινε επιτυχία μέχρι το τέλος του έτους.

Μετά από μια εμφάνιση στο διπλό άλμπουμ του Sermon «Double or Nothing», ο Μάρεϊ κυκλοφόρησε το 1ο του άλμπουμ το 1995, δίνντάς του τον τίτλο του 1ου του single. Το album έγινε χρυσό, και ο Murray ετοίμασε το 2ο κατά σειρά άλμπουμ του «Enigma» κοντά στο τέλος του 1996.

Το «Beautiful Thing» ακολούθησε το 1999.

Το επόμενο άλμπουμ του «He is Keith Murray», κυκλοφόρησε το 2003 από την Def Jam. Ο Murray μετακόμισε στην Koch το 2007 για το αναγνωρισμένο πλέον «Rap-Murr-Phobia» και ακολούθησε το «Intellectual Violence» το επόμενο έτος.

Η χρυσή εποχή του rap/hip hop λοιπόν, επιστρέφει στο Kookoo live bar με έναν από τους καλύτερους αντιπρόσωπους του… O KEITH MURRAY μέλος των DEF SQUAD ζωντανά για πρώτη φορά στην Ελλάδα !

Μαζί του οι δικοί μας Phyrosun , Corona Virus , Sparky t , Qb Mix .

Koo-Koo Live Music Bar
(Ιακχού 17 , Γκάζι )

Oι πόρτες ανοίγουν στις 21:00
Eίσοδος 10 ευρώ !

GOLDEN F……N ERA IS BACK!!!

 

Αφήστε το σχόλιό σας