Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για το 1ο Primer Music Festival!

Το Primer Music Festival, ο νέος θεσμός που ήρθε για να μείνει, κάνει επίσημη πρώτη την Τετάρτη 11 Ιουλίου στο Γήπεδο Tae Kwon Do του Παλαιού Φαλήρου.

Τα πιο καυτά ονόματα της παγκόσμιας dance σκηνής σε ένα event που θα γίνει viral. Μία γιορτή της μουσικής για όλους εμάς που αγαπάμε τον ρυθμό και την ελευθερία που γεννά η έκσταση του χορού.

Ένα party που θα κρατήσει πολλές, πολλές ώρες!

Επικεφαλής του 1ου Primer Music Festival, o Lil Pump, ο πιο περιζήτητος νεαρός ράπερ αυτή τη στιγμή στον κόσμο, ο superstar της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής και υποψήφιος για βραβείο Grammy, Steve Aoki, ο πολύ αγαπητός στο ελληνικό κοινό Don Diablo, που έχει ψηφιστεί ως ο Καλύτερος Καλλιτέχνης της Future House από το Beatport, o Αμερικανός παραγωγός και DJ JAUZ, το νέο «φαινόμενο» της dubstep και EDM, και ο DJ και παραγωγός Tujamo, του οποίου τα κομμάτια παίζονται σε όλα τα μεγάλα φεστιβάλ και nightclub παγκοσμίως.

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό και να κερδίσετε τις δέκα (10) διπλές προσκλήσεις πρέπει να (i) κάνετε Like στη σελίδα του Hit Channel στο Facebook (www.facebook.com/HitChannelGreece), (ii) να κάνετε Like στην αντίστοιχη δημοσίευση του διαγωνισμού, (iii) να κάνετε δημόσια κοινοποίηση (share) την ανάρτηση του διαγωνισμού.

Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018 και ώρα 23:59.

Καλή επιτυχία!

Αγορά εισιτηρίων: https://smarturl.it/PrimerTickets

Όροι Συμμετοχής

1. Οι 10 νικητές του διαγωνισμού θα κερδίσουν από μία (1) διπλή πρόσκληση για το 1ο Primer Music Festival που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018, στο Γήπεδο Tae Kwon Do του Παλαιού Φαλήρου.

2. Στο διαγωνισμό έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλοι οι μόνιμοι και νόμιμοι κάτοικοι Ελλάδος. Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι εργαζόμενοι των διοργανωτών, καθώς και οι συγγενείς τους A’ και B’ βαθμού και οι σύζυγοι.

3. Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό, απαιτείται ο κάθε συμμετέχων:

i) Να είναι εγγεγραμμένος στο Facebook
ii) Να αποδεχθεί τους όρους συμμετοχής
iii) Να κάνει Like στην ανάρτηση του διαγωνισμού στη σελίδα του Hit Channel στο Facebook
iv) Να κάνει δημόσια κοινοποίηση (share) τη φωτογραφία

4. Κάθε συμμετέχων με την πραγματοποίηση των άνωθεν βημάτων εξασφαλίζει μία και μόνο συμμετοχή στον διαγωνισμό.

Περισσότερες από μία κοινοποιήσεις δεν εξασφαλίζουν παραπάνω συμμετοχές.

5. Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να αποκλείσουν οποιαδήποτε συμμετοχή θεωρήσουν ότι παραβιάζει τους παρόντες όρους και τα χρηστά ήθη.

6. Οι συμμετέχοντες φέρουν την αποκλειστική ευθύνη για την πλήρη και ορθή πραγματοποίηση των βημάτων και την ορθή αποστολή των προσωπικών στοιχείων τους εάν τους ζητηθεί.

7. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018 και ώρα 13:00 μέχρι την Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018 και ώρα 23:59.

8. Μετά από ηλεκτρονική κλήρωση, θα αναδειχθούν δέκα (10) νικητές και τρεις (3) αναπληρωματικοί, οι οποίοι θα αποκτήσουν δικαίωμα στο δώρο.

9. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν με ανάρτηση στη σελίδα του Hit Channel στο Facebook το αργότερο έως τη Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018.

10. Το δώρο είναι απολύτως προσωπικό, δε μεταβιβάζεται, δεν εξαργυρώνεται και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλα δώρα.

Οι παρόντες όροι δύνανται να τροποποιηθούν χωρίς προειδοποίηση.

 

Αφήστε το σχόλιό σας