Ολόκληρη η δισκογραφία που διαθέτει ο Γιώργος Νταλάρας, υπογεγραμμένη από τον ίδιο, κληρώνεται σε ένα μεγάλο διαγωνισμό.

Μεγάλος διαγωνισμός από τη Minos EMI / Universal με αφορμή το νέο δίσκο «Έρωτας ή Τίποτα» που κυκλοφορεί ο Γιώργος Νταλάρας.

Θα θέλατε να κερδίσετε όλη την δισκογραφία του Γιώργου Νταλάρα υπογεγραμμένη από τον ίδιο;

Ο Γιώργος Νταλάρας, ο σημαντικότερος Έλληνας τραγουδιστής, με ιστορία στο ελληνικό τραγούδι, που απλώνεται σε πολλές δεκαετίες, κυκλοφορεί το καινούργιο του άλμπουμ με τίτλο «Έρωτας ή Τίποτα» σε μουσική του Γιώργου Καζαντζή.

Κάνετε κοινοποίηση (Share) από το σύνδεσμο που ακολουθεί το εξώφυλλο του καινούριου άλμπουμ του Γιώργου Νταλάρα «Έρωτας ή Τίποτα», σε μουσική Γιώργου Καζαντζή και μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε όλη τη δισκογραφία του Γιώργου Νταλάρα υπογεγραμμένη από τον ίδιο!

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό, επισκεφθείτε τo σύνδεσμο που παρατίθεται για τη σελίδα της Minos EMI / Universal στο Facebook: www.facebook.com/MinosEmi

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από τη Minos EMI / Universal, θα διαρκέσει μέχρι τις 9 Μαρτίου και ο νικητής θα ανακοινωθεί στις 12 Μαρτίου.

Οι κοινοποιήσεις (Shares) γίνονται σε αυτή τη δημοσίευση και θα πρέπει να είναι δημόσιες (Public).

Ο διαγωνισμός αφορά όλους τους τίτλους άλμπουμ του Γιώργου Νταλάρα που έχουν κυκλοφορήσει από τη Minos EMI / Universal και είναι διαθέσιμοι σε φυσικό προϊόν.

Ο Γιώργος Νταλάρας στο video clip για το
«Στα Μισά Του Έρωτα Βγαίνει Ο Δολοφόνος»

Γιώργος Νταλάρας - Στα Μισά Του Έρωτα Βγαίνει Ο Δολοφόνος - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας