Ο εκπρόσωπος της χώρας μας στο Evrofest 2012 μιλάει αποκλειστικά στο Hit Channel

Λίγο πριν αναχωρήσει για το Σκόπια, ο Ηλίας Γιαννικόπουλος, ο καλλιτέχνης που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό Evrofest 2012 με το τραγούδι «Θέλω» μιλάει στο HC για τον διαγωνισμό και δηλώνει έτοιμος!

Διαβάστε παρακάτω τα όσα μας δήλωσε:

 

Γειά σου Ηλία! Πανέτοιμος για τον διαγωνισμό;
Έτοιμος παιδιά! Περιμένουμε να ζήσουμε μια πολύ όμορφη εμπειρία!

Πως προέκυψε η συμμετοχή σου στο Evrofest;
Μου έγινε η πρόταση να συμμετάσχω στα προκριματικά για να διαγωνιστώ με νεαρούς καλλιτέχνες για να εκπροσώπησω την Ελλάδα! Δέχτηκα κατευθείαν κι απ’ ότι φαίνεται ήταν η σωστή επιλογή! Επίσης μιας και μου δίνεται η ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη του INFE Greece και τον Μάκη Χαραλαμπόπουλο που με πρότεινε! Ηταν μεγάλη μου τιμή!

Έχεις άγχος για την βραδιά του διαγωνισμού; Τι θα παρουσιάσεις εκεί;
Θα διαγωνιστώ με τραγουδιστές από άλλες χώρες των Βαλκανίων. Άγχος πάντα υπάρχει αλλα μόνο για να είναι όλα εντέλεια την βραδιά του τελικού! Θα διαγωνιστώ με ενα κομμάτι που αγαπώ πολύ γιατί εχει γραφτεί με αγάπη και το πρόσωπο στο οποίο αναφέρεται αξίζει να το δει να απογειώνεται. Το τραγούδι εχει τίτλο «Θέλω» και είναι σε μουσική και στίχους δικούς μου και των δύο πολύ καλών μου φίλων, Πετράν Sinaya Σπανός και Ανδρέας Γεράσιμος Βώσσος.

Τι ευελπιστείς να σου προσφέρει το Evrofest 2012;
Ελπίζω και εύχομαι να έχουμε όλοι υγεία σε μια τόσο δύσκολη περίοδο που περνάμε σαν ελληνικός λαός και μακάρι τα «Θέλω» όλων μας να πραγματοποιηθούν!

Ευχόμαστε ολόψυχα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στον Ηλία! Ακούστε το «Θέλω» στο βίντεο που ακολουθεί:

Αφήστε το σχόλιό σας