Δηλώσεις: Ηρώ Τζημίκα

Με αφορμή την live εμφάνιση που ετοιμάζουν μαζί με τους Unique στο club Baraonda την Κυριακή 25.11, βρεθήκαμε στο μαγαζί λίγο πριν αρχίσουν το sound check.

Η Βανέσα Αδαμοπούλου, πιο όμορφη και πιο ανανεωμένη απο ποτέ, μου μίλησε για τα επαγγελματικά της σχέδια και με τι ασχολείται αυτό το διάστημα.

– Βανέσα Αδαμοπούλου… Λοιπόν! Πες μου που βρίσκεσαι φέτος; Που σε πετυχαίνουμε;

– Βεβαίως και θα σου πω! Φέτος είμαστε το θέατρο «Αλίκη», ανεβάζουμε τον «Μαικ τον Φασολάκη» της Μαρί Κυριακού, είναι μια μουσική παράσταση για τα παιδιά αλλά και για τους γονείς των παιδιών μιας και είναι πολύ ανεβαστική. Εγώ είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που συμμετέχω σε αυτό πραγματικά, γιατί μου αρέσει πολύ το θέατρο – μιούζικαλ σαν συνδυασμός, και τα παιδιά με τα οποία συνεργαζόμαστε είναι όλοι τους εξαιρετικοί.

– Πως έκλεισε αυτή η συνεργασία, ώστε να είστε μαζί με τον Αργύρη Αγγέλου;

– Αυτό ήταν μια ιδέα της Μαρί, το συζητήσαμε και χαίρομαι που με εμπιστεύτηκε από την αρχή για να κάνω την Αγάπη, γιατί αυτός είναι ο ρόλος μου στο έργο. Με αυτό που με εμπιστεύτηκε με έκανε να αισθανθώ όμορφα και με τον Αργύρη το αποτέλεσμα που βγήκε στο τέλος ήταν άκρως ικανοποιητικό, ήμασταν όλοι ευχαριστημένοι.

– Βρίσκεσαι στο θέατρο, αλλά απέχεις από το τραγούδι. Γιατί το επέλεξες αυτό και ποιο σου αρέσει περισσότερο ;

– Δεν είναι ότι απέχω, απλώς κάνω συγκεκριμένα πράγματα. Δεν μπορώ να διαλέξω κιόλας ανάμεσα στο θέατρο ή την μουσική. Το κάθε ένα είναι διαφορετικό. Όταν κάνω το καθένα με τρόπο που με εκφράζει και με ικανοποιεί το αγαπάω. Το τραγούδι το αγαπάω, όταν θα τραγουδήσω αυτά που θέλω και με κάνουν να αισθάνομαι καλά, έτσι αντίστοιχα είναι και με το θέατρο όταν κάνω κάτι που με αντιπροσωπεύει. Οπότε δεν μπορώ να τα βάλω σε ζυγαριά, αλλά το ιδανικό είναι όταν και τα δύο «παντρεύονται».

– «Παντρεύονται» όπως τώρα, που μαζί με το θέατρο, αρχίζεις και τις live εμφανίσεις μαζί με τους Unique.

– Ναι, ναι! Έχουμε live εμφάνιση την Κυριακή 25.11 στο club Baraonda, θα παίξουμε μαζί με τους Unique και μαζί μας θα είναι και ο dj Paolo Savvas. Υποσχόμαστε σε όποιον βρεθεί την Κυριακή, ότι θα είναι όλη την ώρα «THUMBS UP», όπως λέγεται και το party μας!

– Τα επόμενα σχέδια σου πάνω στη μουσική ποια είναι; 

– Στην μουσική μου αρέσει να αυτοσχεδιάζω , αν προκύψει κάτι που θα μου αρέσει θα το κάνω. Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο σκοπό αυτό το διάστημα, να πω δηλαδή ότι θα βγάλω δίσκο ή οτιδήποτε. Απλά όπως σου είπα αν κάτι με «φτιάξει» δεν θα διστάσω να το τολμήσω.

– Οπότε, όποιος θέλει να σε δει τώρα έρχεται στο θέατρο έτσι;

– Έτσι ακριβώς, είμαστε κάθε Σάββατο και Κυριακή για το κοινό, με διπλές παραστάσεις, η μία στις 11.30 και η άλλη στις 15.00.

 

Ευχαριστώ πολύ Βανέσα!

Εγώ ευχαριστώ!

 

 

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας