Τα 120 χρόνια ένδοξης ιστορίας Deutsche Grammophon θα εορταστούν με ένα παγκόσμιο πρόγραμμα ενεργειών.

Η Deutsche Grammophon (DG), η πιο παλιά δισκογραφική εταιρεία εν ενεργεία, θα εγκαινιάσει την 120η επέτειό της με μία σειρά πρωτοφανών, φιλόδοξων και μαζικών ενεργειών σε διεθνές επίπεδο, για να γιορτάσει το ένδοξο παρελθόν, το δυναμικό παρόν αλλά και πολλά υποσχόμενο μέλλον του «Yellow Label».

Καθ’ όλη τη μοναδική της ιστορία, η Deutsche Grammophon έχει παραμείνει αφοσιωμένη σε ό,τι αφορά την επένδυση της στην κουλτούρα, την καινοτομία, τη μουσική και τις τέχνες.

Κατά τη διάρκεια της σεζόν 2018 – 2019, θα παρουσιάσει μία ολοκληρωμένη γιορτή τονίζοντας τη σημασία της κουλτούρας πίσω από την κλασική μουσική, με τη βοήθεια συγκλονιστικών καλλιτεχνών που συμβάλλουν στην αναγέννησή της.

«Αυτές είναι συγκλονιστικές στιγμές για την κλασική μουσική», παρατήρησε ο Dr. Clemens Trautmann, πρόεδρος της Deutsche Grammophon, η οποία ανήκει στον όμιλο της Universal Music Group.

«Η 120η επέτειος της Deutsche Grammophon έχει να κάνει με την κοινοποίηση της συναισθηματικής δύναμης και εκφραστικής ομορφιάς που αποπνέεται από την κλασική μουσική, σε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο παγκοσμίως», συνέχισε.

«Οι ιδρυτές του “Yellow Label” χρησιμοποίησαν καινοτόμο τεχνολογία με σκοπό να εμπνεύσουν εκατομμύρια κόσμο και, μαζί με την οικογένεια καλλιτεχνών μας, είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε αυτό που ξεκίνησαν, καθώς εντάσσουμε το ήδη υπάρχον αλλά και το μελλοντικό κοινό μας στην καμπάνια του “DG120”.»

Deutsche Grammophon - DG120 - The Anniversary Edition

Το box set «DG120» διαθέτει:

Την παγκόσμια σειρά «DG120» gala συναυλιών με καλλιτέχνες της Deutsche Grammophon, συμπεριλαμβανόμενης μίας ιστορικής συναυλίας στη θρυλική απαγορευμένη περιοχή του Πεκίνου.

Ειδικές «DG120» εκδόσεις των «cult yellow lounge club nights», προγραμματισμένες για Πεκίνο, Χονγκ – Κονγκ, Σεούλ, Σανγκάη, Ταϊπέι και Τόκιο.

Το «The Shellac Project»: Ακυκλοφόρητα τραγούδια ψηφιοποιημένα από την εταιρεία σε συνεργασία με την Google Arts & Culture. Ανάμεσά τους βρίσκονται ηχογραφήσεις από τους Louis Armostrong, Leo Tolstoy κ.ά.

120 χρόνια ασύγκριτης δισκογραφικής ιστορίας, διαθέσιμη με την κυκλοφορία του deluxe box set «DG120» και ενός πακέτου με 7 CD με τα 120 σημαντικότερα έργα της Deutsch Grammophon.

Το προσεκτικά σχεδιασμένο αυτό πρόγραμμα διαθέτει διαφόρων ειδών δραστηριότητες, εκδηλώσεις, σπάνιους θησαυρούς και ένα νέο ιδιαίτερο προϊόν που θα προσελκύσει κοινό από όλον τον κόσμο.

Deutsche Grammophon - DG120 - The Anniversary Edition (2)

 

Αφήστε το σχόλιό σας