Μεγάλες συγκινήσεις θα προσφέρει η Beyoncé επάνω στη σκηνή του «Coachella». Θα τη δούμε ξανά μαζί με τις Destiny’s Child;

Απομένουν μερικές ώρες έως τη μεγάλη επάνοδο της Beyoncé στη σκηνή, ως επικεφαλής στο φετινό «Coachella» και όλα δείχνουν ότι η «Queen Bey» θα ανταμείψει το κοινό με ένα show που θα μείνει αξέχαστο.

Οι Destiny’s Child ήταν ένα από τα καλύτερα γυναικεία συγκροτήματα όλων των εποχών και χώρισαν τους δρόμους τους το 2005, με την Beyoncé να εξελίσσεται στη super star που είναι σήμερα. Το 2013, η τριάδα είχε επανασυνδεθεί στο πλαίσιο του «Super Bowl», αλλά ποτέ δεν είχαν ανακοινώσει επίσημα την επανένωση.

Όταν η διάσημη τραγουδίστρια ανέβει στη σκηνή του «Coachella», το πρωί της Κυριακής (15/04) σε ώρα Ελλάδος, ίσως συνοδεύεται από ορισμένους εκλεκτούς καλεσμένους. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανώς θα επανασυνδεθούν οι Destiny’s Child.

Η Beyoncé πραγματοποιούσε εντατικές πρόβες, έντεκα ώρες κάθε ημέρα, για να ετοιμάσει μία εμφάνιση που θα καθηλώσει. Λέγεται ότι αποφασισμένη να αποζημιώσει το κοινό ύστερα από την αναγκαστική ακύρωση της παρουσίας τους στο περσινό «Coachella», εξαιτίας της προχωρημένης εγκυμοσύνης της.

«Η Beyoncé και οι Destiny’s Child επανασυνδέονται», λέει μία πηγή. «Προμηνύθηκε, φημολογήθηκε, έτσι τίποτα άλλο δεν είχε ειπώθηκε. Αλλά συμβαίνει», σχολιάζει. «Τα κορίτσια το ήθελαν πραγματικά και ένιωσαν ότι το χρωστούν στο κοινό», προσθέτει.

Οι φήμες είχαν έρθει στην επιφάνεια τον προηγούμενο Δεκέμβριο, αλλά γρήγορα η Kelly Rowland τις αρνήθηκε. «Δεν έχω ιδέα για τίποτα», είχε πει.

Τελευταία φορά που οι Destiny’s Child τραγούδησαν μαζί ήταν στα Stellar Awards του 2015.

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας