Μία ακόμη μεγάλη συνεργασία είναι γεγονός! Η Δέσποινα Βανδή και η Πέγκυ Ζήνα τον ερχόμενο χειμώνα θα ενώσουν τις δυνάμεις τους σε ένα σχήμα καθαρά γυναικεία υπόθεση!

Μπορεί να μην έχουμε φτάσει καν στα μέσα του καλοκαιριού όμως οι συζητήσεις για την επόμενη σεζόν «δίνουν και παίρνουν». Το ίδιο συμβαίνει και με τις φήμες καθώς οι προτάσεις που δέχονται οι καλλιτέχνες είναι αρκετές. Παρά τα όσα ακούγονται όμως, ακόμη μία μεγάλη συνεργασία είναι γεγονός!

Δύο κυρίες του ελληνικού πενταγράμμου αυτό το χειμώνα αναμένεται να ενώσουν τις δυνάμεις σε ένα σχήμα που θα είναι καθαρά γυναικεία υπόθεση. Ο λόγος γίνεται φυσικά για τη Δέσποινα Βανδή και την Πέγκυ Ζήνα οι οποίες έδωσαν τα χέρια με τον επιχειρηματία Ηλία Μαροσούλη για να βρεθούν μαζί στη σκηνή.

Η Δέσποινα Βανδή πρόσφατα είχε διαψεύσει η ίδια τις φήμες που την ήθελαν να εμφανίζεται με το Σταμάτη Γονίδη, αναφέροντας ότι το μόνο που ισχύει είναι η προετοιμασία του νέου της δίσκου. Στον αντίποδα, η Πέγκυ Ζήνα, έχοντας μόλις τελειώσει τη συνεργασία της με το Γιάννη Πλούταρχο, ετοιμάζει πυρετωδώς τις επόμενες κινήσεις της.

Ποιο θα είναι όμως το νυχτερινό κέντρο που θα φιλοξενήσει τις δύο κυρίες;

Όπως έχει γίνει γνωστό θα απολαύσουμε τις μοναδικές στιγμές που θα προσφέρει αυτή η σύμπραξη στο πολυτελές νυχτερινό κέντρο «Acro» του ομίλου Μαροσούλη, στις απαρχές τις Ιεράς Οδού με θέα στην Ακρόπολη, το οποίο θα μετονομαστεί σε «Γκάζι».

Αφήστε το σχόλιό σας