Στο δυναμικό του «Epsilon TV» εντάσσεται ως παρουσιάστρια η Δέσποινα Βανδή.

Η Δέσποινα Βανδή επιστρέφει στην τηλεόραση σε διπλό ρόλο – έκπληξη.

Έχοντας δοκιμαστεί με επιτυχία στις κριτικές επιτροπές των talent shows «The Voice of Greece» και «Rising Star» για τρεις συνολικά σεζόν (δύο και μία αντίστοιχα), έδειξε παράλληλα ότι μπορεί να κάνει το μεγάλο βήμα αναλαμβάνοντας το 2014 την παρουσίαση του ελληνικού τελικού της Eurovision μαζί με τον Γιώργο Καπουτζίδη και το 2016, την παρουσίαση του MadWalk.

Όπως ανακοινώθηκε, η Δέσποινα Βανδή εντάσσεται στο δυναμικό του (ανανεωμένου υπό νέα διοίκηση) τηλεοπτικού σταθμού «Epsilon TV» και το επόμενο τηλεοπτικό εγχείρημά της θα είναι διπλό.

Η 48χρονη τραγουδίστρια πρόκειται να αναλάβει τη θέση της παρουσιάστριας στον καινούριο κύκλο του «The X Factor», το οποίο μετακομίζει στη συχνότητα του «Epsilon TV» για να προβληθεί κατά τη διάρκεια της επόμενης σεζόν.

Επιπλέον, η Δέσποινα Βανδή σχεδιάζει να παρουσιάσει  στο ίδιο κανάλι και ένα δικό της show – έκπληξη, για το οποίο δεν είναι γνωστές ακόμα περισσότερες πληροφορίες.

Το «Epsilon TV» σημειώνει για τη συνεργασία με τη Δέσποινα Βανδή:

«Με εμπειρία, μοναδικό στιλ και με τη λάμψη μιας αληθινής σταρ, η Δέσποινα Bανδή έρχεται στο Epsilon TV!

Το κανάλι την καλωσορίζει σε ρόλο παρουσιάστριας, τόσο στη σκηνή του κορυφαίου μουσικού show “X Factor”, όσο και σ’ ένα δικό της show – έκπληξη.

Γιατί το Epsilon TV και η Δέσποινα Bανδή αλλάζουν τους κανόνες.»

 

Αφήστε το σχόλιό σας