Η Δέσποινα Βανδή, ο Παντελής Παντελίδης και ο Κώστας Μαρτάκης μεταφέρουν τις εμφανίσεις τους στην Αθήνα.

Μετά τις επιτυχημένες δίμηνες εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη, το πολυσυζητημένο καλλιτεχνικό σχήμα το οποίο δημιούργησαν η Δέσποινα Βανδή και ο Παντελής Παντελίδης «κατεβαίνει» στην Αθήνα.

Δύο πολύ αγαπητοί καλλιτέχνες με ξεχωριστή διαδρομή. Η Δέσποινα Βανδή διακρίνεται πλέον από την αντίστοιχη εμπειρία, γνωρίζοντας πολύ καλά πώς να στρέψει τους προβολείς πάνω της. Ο Παντελής Παντελίδης δε διεκδικεί απλώς, έχει κατακτήσει πια το μερίδιο επιτυχίας που του αναλογεί. Δίπλα τους στέκεται επάξια ο Κώστας Μαρτάκης.

Το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης μεταφέρεται σε γνώριμο χώρο, το «Teatro», ειδικά για έναν από τους πρωταγωνιστές του. Ο Παντελής Παντελίδης έχει εδραιώσει την παρουσία του στα νυχτερινά δρώμενα της πρωτεύουσας μέσω της μόνιμης συνεργασίας με το συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο.

Στο «Teatro» θα τραγουδήσουν κομμάτια που οι ίδιοι μας έκαναν να αγαπήσουμε και τραγούδια που αυτοί αγάπησαν, σε ένα από τα πιο δυναμικά μουσικά σχήματα.

Η Δέσποινα Βανδή, ο Παντελής Παντελίδης και ο Κώστας Μαρτάκης κάνουν πρεμιέρα στο «Teatro», όπως έχει προγραμματιστεί, την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου.

 

Αφήστε το σχόλιό σας