Η Δέσποινα Βανδή και ο Νίκος Οικονομόπουλος συναντιούνται ξανά στη σκηνή του «Fever», με την Demy, τους Boys + Noise και τον Mike να τους συνοδεύουν!

Αν και βρισκόμαστε στα μέσα του καλοκαιριού και στην καλλιτεχνική επικαιρότητα επικρατεί μία σχετική στασιμότητα, παρ’ όλα αυτά οι πρώτες συνεργασίες του χειμώνα έχουν αρχίσει να «κλειδώνουν» και οι καλλιτέχνες να «δίνουν» τα χέρια.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της ημέρας, η Δέσποινα Βανδή και ο Νίκος Οικονομόπουλος αναμένεται από τον ερχόμενο Νοέμβριο να ανέβουν μαζί στην πίστα του «Fever», σε ένα μουσικό πρόγραμμα που θα αποτελέσει πρόταση – εγγύηση για τη διασκέδαση της νυχτερινής Αθήνας.

Τελευταία φορά που οι δύο καλλιτέχνες ένωσαν επί σκηνής τις δυνάμεις τους, ήταν τη σεζόν 2011 – 2012 όταν βρέθηκαν στο ίδιο νυχτερινό κέντρο, όπου συμμετείχε επίσης και η Έλλη Κοκκίνου.

Στη νέα συνεργασία τους,  φέρεται να συμπληρώνουν το σχήμα η Demy, οι Boys + Noise, αλλά και ο ράπερ Mike, γνωστός από τη συμμετοχή του στη φετινή επιτυχία της Demy, «Όσο ο κόσμος θα έχει εσένα».

 

Αφήστε το σχόλιό σας