Η Δέσποινα Βανδή και η Έλενα Παπαρίζου πλησιάζουν προς το τέλος της καλοκαιρινής περιοδείας τους.

Για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή, η Δέσποινα Βανδή και η Έλενα Παπαρίζου παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με τις μεγαλύτερες τους επιτυχίες, με ανατρεπτικά ντουέτα και με ξεχωριστές ερμηνείες!

Η μοναδική σκηνική τους παρουσία θα ενθουσιάσει το κοινό αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε ένα εκρηκτικό show. Dance κομμάτια και αγαπημένες μπαλάντες αλλά και τραγούδια από όλη τη δισκογραφία τους, με ιδιαίτερες ενορχηστρώσεις.

Πλαισιωμένες από εξαίρετους μουσικούς και χορευτές, η Δέσποινα Βανδή και η Έλενα Παπαρίζου υπόσχονται ότι θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Έπειτα από την έναρξης της καλοκαιρινής περιοδείας τους στην Αθήνα και στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» στα τέλη του Ιουνίου, ακολούθησαν στη συνέχεια συναυλίες σε διάφορες πόλεις της Ελλάδος.

Μία από τις τελευταίες στάσεις της συνεργασίας τους θα είναι στην πόλη της Θεσσαλονίκης, τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου, σε μία συναυλία με εορταστικό κλίμα στο Θέατρο Δάσους.

Κέφι και ενέργεια σε ένα τρίωρο party ό,τι καλύτερο για το φετινό καλοκαίρι!

Πώς προέκυψε η συνύπαρξη επί σκηνής των δύο φωνών;

«Συναντηθήκαμε πριν από ένα χρόνο επαγγελματικά για πρώτη φορά στη σκηνή, σε μία συναυλία στο πλαίσιο της συνεργασίας με τον Αντώνη Ρέμο. Ντουέτο δεν είχαμε κάνει ποτέ, αλλά εκείνο το τριήμερο κάναμε πολλή παρέα, καταλάβαμε πως έχουμε χημεία και κολλήσαμε», δήλωσε πρόσφατα η Έλενα Παπαρίζου.

Δείτε επίσης:
Η Δέσποινα Βανδή και η Έλενα Παπαρίζου
ξεσήκωσαν το Θέατρο Βράχων

Έλενα Παπαρίζου - Δέσποινα Βανδή - Θέατρο Βράχων - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας