«Αυτή Είναι Η Διαφορά Μας»: Η Δέσποινα Βανδή κυκλοφορεί τον καινούριο δίσκο της, δείχνοντας γιατί διαφέρει από τους υπόλοιπους.

Η Δέσποινα Βανδή μας ξεναγεί στα μονοπάτια της νέας δισκογραφικής δουλειάς της που μόλις έγινε διαθέσιμη.

Δύο χρονιά μετά το άλμπουμ του «Δε Με Σταμάτησες», η καλλιτέχνιδα επανέρχεται στα ράφια των δισκοπωλείων ανανεωμένη, με “φρέσκο” υλικό και καινούριες επιτυχίες.

Τη δισκογραφική επάνοδό της ανήγγειλε ένα μοναδικό digital ημερολόγιο, όπου η Δέσποινα Βανδή μοιραζόταν καθημερινά μαζί μας, επί 20 ημέρες, ένα στοιχείο που αφορούσε το CD.

«Αυτή Είναι Η Διαφορά Μας»

Στο νέο δίσκο της με γενικό τίτλο «Αυτή Είναι Η Διαφορά Μας», η τραγουδίστρια γίνεται πιο αυθόρμητη και ορμητική από ποτέ, εξωτερικεύοντας κάθε συναίσθημα που την περιβάλλει.

Για το άλμπουμ διαλέχθηκαν 13 τραγούδια. Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν τα ήδη γνωστά «Μια Ανάσα Μακριά Σου», «Το Μαξιλάρι» και «Για Κακή Μου Τύχη» ενώ συμπεριλαμβάνονται και «Τα Κλειδιά», το τραγούδι τίτλων της τηλεοπτικής σειράς «Τα 5 Κλειδιά».

Επίσης, δε γινόταν να λείπει το «Πέρασα Να Δω», ένα βαθιά εξομολογητικό single που γνωρίσαμε αυτές τις ημέρες, αποτελώντας τον τελευταίο προάγγελο της δουλειάς.

Στις υπογραφές του «Αυτή Είναι Η Διαφορά Μας» συναντάμε μία εκλεκτή ομάδα καταξιωμένων δημιουργών μαζί με επιλεγμένους νεότερους.

Έτσι λοιπόν, τις συνθέσεις δίνουν οι Δημήτρης Κοντόπουλος, Βασίλης Γαβριηλίδης, Θάνος Παπανικολάου, Τάκης Μπουγάς, Γιώργος Καραδήμος, Γιάννης Φρασέρης, Νίκος Μερτζάνος και Λάζαρος Τίτος. Τους στίχους εμπνέονται οι Νίκος Μωραΐτης, Ελένη Γιαννατσούλια, Όλγα Βλαχοπούλου, Αγγελική Μακρυνιώτη, Γιάννης Δόξας, Θάνος Παπανικολάου, Σταύρος Σταύρου και Νίκος Σαρρής.

«Αυτή Είναι Η Διαφορά Μας», ένας κατασταλαγμένος και ώριμος δίσκος, σύγκλιση λαϊκών και pop χρωμάτων, που κάνει τη διαφορά.

Κυκλοφορεί από τη Heaven Music.

Οι τίτλοι των τραγουδιών

 1. Αυτή Είναι Η Διαφορά Μας
 2. Για Κακή Μου Τύχη
 3. Πέρασα Να Δω
 4. Κάτι Πήγε Λάθος
 5. Από Αύριο
 6. Κοίτα Με Καλά
 7. Ό,τι Θες Γεννιέται Τώρα
 8. Μείνε
 9. Μια Ανάσα Μακριά Σου
 10. Μη Μιλάς Για Αγάπη
 11. Τα Κλειδιά
 12. Κρίμα Που Δε Μ’ Αγαπάς
 13. Το Μαξιλάρι

Τον εφετινό χειμώνα η Δέσποινα Βανδή θα πατήσει στο θεατρικό σανίδι για να πρωταγωνιστήσει στην υπερπαραγωγή του θρυλικού μιούζικαλ «Mamma Mia!» που θα “ανέβει” στα τέλη της χρονιάς στο θέατρο «Ακροπόλ».

 

Αφήστε το σχόλιό σας