Ο frontman των Radiohead, Thom Yorke, παρευρέθηκε την προηγούμενη Παρασκευή στις 4 Δεκεμβρίου στη συναυλία “Pathway to Paris”, που έλαβε χώρα στο θέατρο “Le Trianon” στο Παρίσι, με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κόσμου για περιβαλλοντική δράση.

Ο ταλαντούχος τραγουδοποιός, μοιράστηκε τη σκηνή με αξιόλογους μουσικούς, όπως η Patti Smith και ο Flea (Red Hot Chili Peppers, Atoms for Peace κ.α.), και μεταξύ άλλων ερμήνευσε για πρώτη φορά δύο νέα τραγούδια, “Desert Island Disk” και “Silent Spring”, που θα συμπεριληφθούν στον επερχόμενο δίσκο των Radiohead, δίνοντας μας μια όμορφη γεύση περί του τι πρόκειται να επακολουθήσει. Τα τραγούδια κάνουν αναφορά στο σάπιο σύστημα και τη δύναμη των ανθρώπων να αλλάξουν τα πράγματα.

Μετά από απουσία τεσσάρων ετών, από τον τελευταίο τους δίσκο “The King of Limbs”,οι Radiohead επιστρέφουν δισκογραφικά, πιθανόν μέσα στο 2016. Ο Yorke ανέφερε πως η μπάντα ξαναβρέθηκε μετά από καιρό στο στούντιο και ετοιμάζει νέο υλικό. Ακούστε παρακάτω σε ακουστική εκτέλεση τα τραγούδια “Desert Island Disk” και “Silent Spring”, όπως παρουσιάστηκαν στη συναυλία.

Αφήστε το σχόλιό σας