Οι Depeche Mode θα τραγουδήσουν μπροστά στο ελληνικό κοινό, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας τους!

Οι κορυφαίοι στο είδος τους Depeche Mode θα επισκεφθούν την Ελλάδα για να χαρίσουν στο κοινό μία συναυλία που δε θα ξεχαστεί εύκολα.

Παρόλο που δεν έχουμε ακόμη συνέλθει από τα συναυλιακά happenings του καλοκαιριού, όπου «παρέλασαν» από τα εδάφη της χώρας μας (και συγκεκριμένα της Αττικής) η Lana Del Rey, οι The Last Shadow Puppets, οι Scorpions, οι Muse, η PJ Harvey και πολλοί ακόμη, το πρόγραμμα της επόμενης χρονιάς έχει ήδη αρχίσει να στήνεται.

Ποιοι διάσημοι καλλιτέχνες και συγκροτήματα θα εντάξουν, λοιπόν, στις περιοδείες τους μία στάση και από αυτή τη μικρή αλλά πασίγνωστη (για πολλούς και διαφορετικούς λόγους) χώρα της Ευρώπης που λέγεται Ελλάδα;

Όπως μαθαίνουμε, οι κορυφαίοι Depeche Mode με 36 έτη δράσης στη μουσική θα είναι ανάμεσα σε αυτούς που θα κάνουν την αρχή!

Η πρωτοπόρα βρετανική electro μπάντα συγκαταλέγεται στα πρώτα σχήματα που καθιέρωσαν μία μουσική ταυτότητα βασισμένη απόλυτα στη χρήση συνθεσάιζερ, ξεκινώντας την παρουσία της με ένα dance-pop ύφος που αναπτύχθηκε σε έναν πιο δραματικό και σκοτεινό ήχο, ο οποίος καθιέρωσε τους Depeche Mode ως ένα από τα πιο επιτυχημένα alternative συγκροτήματα της εποχής του.

Την άνοιξη του 2017 η τριάδα των Depeche Mode (που απαρτίζεται από τον Dave Gahan στα φωνητικά, τον Andy Fletcher στα πλήκτρα και στο μπάσο και τον Martin Gore στα πλήκτρα και την κιθάρα) θα κυκλοφορήσει το νέο της άλμπουμ με τίτλο «Spirit», 14ο στη διαδρομή τους.

Η Video Single Collection των Depeche Mode
κυκλοφορεί στις 11 Νοεμβρίου

Η έλευση του δίσκου θα συνδυαστεί με την παγκόσμια περιοδεία του «Global Spirit Tour», τέσσερα χρόνια έπειτα την τελευταία εξόρμηση του γκρουπ.

Το πρώτο σκέλος του «Global Spirit Tour» μόλις ανακοινώθηκε, με τους Depeche Mode να αναμένεται να παίξουν μπροστά σε περισσότερο από 1,5 εκατομμύριο κόσμο σε 32 πόλεις σε 21 χώρες ανά την Ευρώπη.

Στις 17 Μαΐου 2017 οι Depeche Mode θα κάνουν στάση και στην Ελλάδα για να δώσουν μία συναυλία που δε θα ξεχαστεί εύκολα στο χώρο του «Terravibe Park» στη Μαλακάσα.

Στο πλαίσιο του «Global Spirit Tour», η μπάντα συνεργαζόμενη με ελβετική εταιρεία κατασκευής ρολογιών θα συγκεντρώσει χρήματα και θα επιστήσει την προσοχή για την παροχή ασφαλούς πόσιμου νερού σε όλους στον πλανήτη.

Μετά το πέρας του επόμενου καλοκαιριού, η περιοδεία των Depeche Mode – οι οποίοι πήραν το όνομά τους από ένα δημοφιλές γαλλικό περιοδικό μόδας – θα συνεχιστεί στη Βόρεια και στη Νότια Αμερική.

Πληροφορίες για τα εισιτήρια

Προπώληση γενικής εισόδου
Τα πρώτα εισιτήρια γενικής εισόδου κοστίζουν 33€, ενώ μετά την εξάντλησή τους η τιμή θα διαμορφωθεί στα 36€. Στην τελική φάση της η τιμή θα διαμορφωθεί στα 39€.

Πίσω από την Golden Standing περιοχή (Pitch Α): 48 €
Μπροστά στη σκηνή κοστίζουν (Golden Standing): 75 €

VIP (αριστερά και δεξιά της σκηνής): 65 €

Αφήστε το σχόλιό σας