Δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε, αλλά η Apple είναι η μόνη εταιρία που η μπαταρία των laptop της κρατάει όσο λέει

-

Στηρίξτε μας με ένα like

5,973ΥποστηρικτέςΚάντε Like
65ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
856ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,000ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Τουλάχιστον σύμφωνα με το παρακάτω test.

Το περιοδικό Which? έκανε μια έρευνα για να διαπιστώσει κατά πόσο η διάρκεια ζωής της μπαταρίας ενός laptop που ανακοινώνει ο κατασκευαστής ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Το περιοδικό σύγκρινε 67 σύγχρονα laptops το τελευταίο έτος για να καταλήξει στο συμπέρασμα πως σχεδόν όλοι οι κατασκευαστές απλά υπερβάλουν και μάλιστα πολύ.

Το τεστ έγινε με browsing στο web μέσω Wi-Fi, τουλάχιστον 3 φορές από πλήρη φόρτιση μέχρι να κλείσει το laptop, ενώ δεν αποκαλύπτεται το επίπεδο φωτεινότητας ούτε ο browser που χρησιμοποιείται, αλλά ούτε και ο αριθμός των ενεργών εφαρμογών στο background.

Όπως μπορείτε να δείτε, η Apple, τονίζεται με πράσινο χρώμα στο διάγραμμα, είναι η μόνη εταιρία που η μπαταρία την διαρκεί περισσότερο και από τη διάρκεια που η ίδια η Apple ισχυρίζεται.

Στα άλλα laptop που τρέχουν windows μόνο η Asus είναι πιο κοντά σε όσα λέει με την μπαταρία της να διαρκεί σχεδόν τις 7 ώρες από τις 10 και κάτι που δήλωνε. Οι άλλες απέχουν αρκετά μακριά από αυτό που

Το περιοδικό κάλεσε τους κατασκευαστές να σχολιάσουν τα αποτελέσματα, η HP τόνισε πως τα tests της ήταν ακριβή και διεξήχθησαν “με πραγματικά scripts που έτρεχαν σε πραγματικές εφαρμογές όπως το Microsoft Office”, ενώ η Dell είπε πως “κάθε ένας χρησιμοποιεί το PC του διαφορετικά”.

Αφήστε το σχόλιό σας