Το «Δεν ταιριάζετε σου λέω» ήταν το τραγούδι με το οποίο ο Παντελής Παντελίδης συστήθηκε το κοινό.  Η μεγάλη επιτυχία του κομματιού δεν πέρασε απαρατήρητη και έφτασε μέχρι και τη Σερβία!

«Δεν ταιριάζετε σου λέω, τόσο αντικειμενικά στο λέω κι ασ’ τις φίλες σου να λένε το αντίθετο» ή μήπως «Ποτέ δεν τόλμησα και σε θέλω τόσο, στάσου ένα λεπτό»;

Ποια διαφορά μεταξύ αυτών των στίχων; Καμία! Η μουσική ενώνει τους λαούς και ο Παντελής Παντελίδης με την πρώτη του επιτυχία κατάφερε να φέρει κοντά την Ελλάδα και τη Σερβία.

Το πολυακουσμένο και πασίγνωστο πλέον «Δεν ταιριάζετε σου λέω» με το οποίο έγινε γνωστός ο Παντελής Παντελίδης, έφτασε ως τη Σερβία, όπου το διασκεύασε ο δημοφιλής τραγουδιστής της χώρας Sasa Kovacevic.

Στη σέρβικη γλώσσα το τραγούδι παίρνει τον τίτλο «Slučajno» (= ξαφνικά) και οπτικοποιείται με ένα άκρως καλοκαιρινό video clip σε διάφορα μέρη της Ελλάδας! Και είτε με ελληνικούς στίχους, είτε με σερβικούς, η μεγάλη επιτυχία είναι η ίδια και έτσι μέσα σε 24 ώρες το «Slučajno» έχει φτάσει σχεδόν τις 200.000 στο  διαδίκτυο!

Αφήστε το σχόλιό σας