Μια από τις πιο δύσκολες στιγμές στην ζωή της Πάολα, δημοσίευσε στο… facebook ο ιερέας που τέλεσε την κηδεία του πατέρα της

Η κηδεία του πατέρα της Πάολα, Αλέξανδρου Καραμήτσιου έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας, στη γενέτειρα της τραγουδίστριας, στη Συκιά Χαλκιδικής.

Η Πάολα και η οικογένειά της, μαζί με φίλους και συγγενείς συνόδευσαν τον 55χρονο στην τελευταία του κατοικία. Στην κηδεία βρέθηκαν για να στηρίξουν τη γνωστή τραγουδίστρια και οι συνάδελφοί της Ελένη Φουρέιρα και Κωνσταντίνος Αργυρός. Εκεί βρισκόταν και ο πάτερ Νικόλαος, ο οποίος φρόντισε να τραβήξει βίντεο και φωτογραφίες την ώρα της τελετής. Τις φωτογραφίες τις ανέβασε και στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook.

Ανάμεσα στις φωτογραφίες υπάρχει και μία που η Πάολα αποχαιρετά με ένα φιλί τον πατέρα της. Η δημοσίευση των φωτογραφιών, όπως ήταν αναμενόμενο, ξεσήκωσε αντιδράσεις στο διαδίκτυο.

Η μία εκ των φωτογραφιών, επεξεργασμένη από το τοπικό, sithonianews:

sithonia

Το συγκεκριμένο θέμα σχολιάστηκε και σε τηλεοπτική εκπομπή:

Η ανακοίνωση του Τeatro για τον θάνατο του πατέρα της τραγουδίστριας

«Η φίλη μας , η συνεργατιδά μας περνάει την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της και είμαστε δίπλα της.

Ένα υπόδειγμα επαγγελματία που για σχεδόν τρεις μήνες πήγαινε και ερχόταν στην Γερμανία για να είναι δίπλα στον πατέρα της και Παρασκευή βράδυ ήταν πάντα στο μαγαζί για να τραγουδήσει. Της συμπαραστεκόμαστε και πενθούμε μαζί της.

Όλη η επιχείρηση, οι καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν μαζί της φέτος ( Κωνσταντίνος Αργυρός , Ελένη Φουρέιρα, Στέλιος Λεγάκης, Γιούλη Ασημακοπούλου) στέλνουμε τα πιο θερμά μας συλληπητήρια και γνωρίζει την μεγάλη αγκαλιά και αγάπη που της έχουμε.

Η ολοκλήρωση του σχήματος μετά απο αυτό το δυσσάρεστο γεγονός όπως είχε αρχικά οριστεί να γίνει στις 13 Φεβρουαρίου αναβάλλεται και έτσι πέφτει αυλαία με έναν τρόπο που δε θα ήθελε κανείς μας.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη σας και την στήριξή σας από τον Οκτώβριο που δείξατε σ αυτή τη συνεργασία και για τα δεκάδες μηνύματα συμπαράστασης στην Πάολα για τις δύσκολες στιγμές που βιώνει».

Αφήστε το σχόλιό σας