Με το «Δεν Ξεχνάει Η Καρδιά» επανέρχεται η Χριστίνα Σάλτη.

Η Χριστίνα Σάλτη μας έχει συνηθίσει σε τραγούδια – ειλικρινείς εξομολογήσεις και κάνει ακόμα μία με το νέο της single, «Δεν Ξεχνάει Η Καρδιά», ένα ιδιαίτερα ερωτικό τραγούδι που μόλις κυκλοφόρησε.

Αφότου μας παρουσίασε τις «Θεωρίες» της και έχοντας πει «Τα Πράγματα Με Το Όνομά Τους», η ταλαντούχα τραγουδίστρια ερμηνεύει ένα δυναμικό λαϊκό κομμάτι για μία αγάπη που δεν τελείωσε ακόμα.

Η μουσική είναι του Νίκου Απέργη και τους στίχους έχει γράψει ο Αλέξανδρος Ελευθεριάδης.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Χριστίνα Σάλτη: «Ο κόσμος πολλές φορές κρίνει από αυτό που βλέπει πριν ακούσει»

«Δεν ξεχνάει η καρδιά, θα μας φέρουν κοντά της δικής μας αγάπης οι δρόμοι», τραγουδά η Χριστίνα με την ιδιαίτερα αισθαντική χροιά της και πολλοί θα συμφωνήσουν μαζί της.

Αυτό τον καιρό η Χριστίνα Σάλτη βρίσκεται σε καλοκαιρινή περιοδεία μαζί με την Πάολα.

Το νέο τραγούδι της Χριστίνας Σάλτη με τίτλο «Δεν Ξεχνάει Η Καρδιά» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Platinum.

Η Χριστίνα Σάλτη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, όπου παράλληλα με τις σπουδές της στην ιταλική φιλολογία, άρχισε να ασχολείται επαγγελματικά και με τη μουσική, μετρώντας πλέον εφτά χρόνια καριέρας στη δισκογραφία.

Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της εγχώριας μουσικής βιομηχανίας και έχει δείξει την ικανότητά της να τραγουδάει με την ίδια άνεση τόσο στα ελληνικά όσο και στα αγγλικά.

Η… Ελληνίδα Salma Hayek, όπως την αποκαλούν συχνά, έχει συνεργαστεί επίσης με πολλούς καταξιωμένους δημιουργούς πολλών μεγάλων επιτυχιών.

 

Αφήστε το σχόλιό σας