Η Demy αρχίζει τις χειμερινές εμφανίσεις της.

Δυναμική επάνοδο στη νυχτερινή Αθήνα κάνει η Demy, η οποία από την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου θα εμφανίζεται στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού στο «Fantasia».

Η λαμπερή τραγουδίστρια επιστρέφει στη σκηνή, έχοντας στις αποσκευές της το νέο ξενόγλωσσο τραγούδι της «Too Late», που κυκλοφορεί από την Panik Records.

Με το συγκεκριμένο τραγούδι, μάλιστα, κατέκτησε την τρίτη θέση στο μεγαλύτερο φεστιβάλ μουσικής στην ανατολική Ευρώπη, το «New Wave», ενώ την προηγούμενη σεζόν συμμετείχε στο θίασο του μιούζικαλ «Mamma Mia!», που ανέβηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Η Demy θα δώσει το δικό της τόνο στο πρόγραμμα του Κωνσταντίνου Αργυρού, τραγουδώντας όλες τις επιτυχίες της και άλλα αγαπημένα τραγούδια.

Σημειώνεται ότι στο επιτυχημένο σχήμα της παραλιακής συμμετέχουν επίσης η Έλενα Τσαγκρινού, ο Γιώργος Λιβάνης, οι 719, η Ανδρομάχη και ο DJ Λάχανος.

Demy - Fantasia - Hit Channel

Μετά την ερωτική μπαλάντα «Κύμα Καλοκαιρινό» και λίγο πριν κυκλοφορήσει ένα δίσκο με τραγούδια του Νέου Κύματος σε μοναδικές διασκευές, το «χρυσό» κορίτσι της ελληνικής δισκογραφίας παρουσίασε το αγγλόφωνο single «Too Late».

Το τραγούδι συνυπογράφουν ο Δημήτρης Κοντόπουλος, ο John Ballard, ο Παύλος Μανώλης, ο Diveno και ο Gabriel Russel.

Όπως αναφέρθηκε, το «Too Late» παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο φεστιβάλ «New Wave», το οποίο διεξήχθη στο Σότσι της Ρωσίας στις αρχές Σεπτεμβρίου, με τους κριτές να το βαθμολογούν με το απόλυτο άριστα.

 

Αφήστε το σχόλιό σας