Η Demy κατέκτησε την πρώτη θέση στην τελευταία διαγωνιστική βραδιά και την τρίτη συνολικά στο διεθνές φεστιβάλ μουσικής στο οποίο συμμετείχε στη Ρωσία.

Το απόλυτο άριστα κατέκτησε η Demy παρουσιάζοντας το νέο της τραγούδι «Too Late» στο μεγαλύτερο διεθνές φεστιβάλ μουσικής της ανατολικής Ευρώπης, που διεξήχθη στο Σότσι της Ρωσίας αυτές τις ημέρες.

Μάλιστα, κατέκτησε την τρίτη θέση στην τελική κατάταξη.

Στο φετινό φεστιβάλ του «New Wave», που διήρκησε τρεις ημέρες και ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 8 Σεπτεμβρίου, συμμετείχαν καλλιτέχνες από 19 χώρες, οι οποίοι έπρεπε να ερμηνεύσουν μία παγκόσμια επιτυχία, ένα τραγούδι της χώρας τους που είναι γνωστό διεθνώς και ένα καινούργιο τραγούδι τους

Λίγες ώρες αφότου το «Too Late» κυκλοφόρησε, η Demy το ερμήνευσε στο Σότσι και απέσπασε την υψηλότερη βαθμολογία της βραδιάς, καθώς όλοι οι κριτές της έβαλαν δέκα.

Demy - New Wave Festival 2018 - scoreboard - Hit Channel

Παρεμπιπτόντως, το «Too Late» υπογράφουν ο Δημήτρης Κοντόπουλος συνθετικά και ο John Ballard συνθετικά, ενώ συμμετέχουν επίσης στη μουσική και τους στίχους ο Παύλος Μανώλης, ο Diveno και ο Gabriel Russel.

Εκτός από το νέο τραγούδι της, η Demy παρουσίασε επίσης επί σκηνής το «The Winner Takes It All» των ΑΒΒΑ και «Τα Παιδιά Του Πειραιά» του Μάνου Χατζιδάκι, που γνωρίσαμε με την ερμηνεία της αξέχαστης Μελίνας Μερκούρη.

Στην τελική κατάταξη της διοργάνωσης, το «χρυσό» κορίτσι της ελληνικής δισκογραφίας κατέκτησε την τρίτη θέση, με βάση τους βαθμούς και από τις τρεις εμφανίσεις που πραγματοποίησε.

Αφήστε το σχόλιό σας