Το καινούριο video clip της Demy που συμμετέχει στη «μάχη» για την ενημέρωση και την πρόληψη απέναντι στον ιό του HIV / AIDS μόλις έφτασε στις οθόνες μας!

«Ρόδινο Όνειρο» ονομάζεται το νέο single της Demy. Μία μπαλάντα σε μουσική Kristian Ορφανίδη και Απόστολου Vidos και στίχους Kristian Ορφανίδη που έρχεται μετά την καλοκαιρινή επιτυχία του «Όσο Ο Κόσμος Θα Έχει Εσένα».

Το video clip που μόλις έφτασε στις οθόνες μας και σκηνοθέτησε ο Sherif Francis, δημοσιεύεται ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του AIDS, 1η Δεκεμβρίου, με την Demy να έχει τιμή να είναι πρέσβειρα του ΚΕΕΛΠΝΟ στη «μάχη» για την ενημέρωση και την πρόληψη απέναντι στον ιό του HIV / AIDS.

«Είναι τιμή μου να είμαι η πρέσβειρα του ΚΕΕΛΠΝΟ για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS και που αυτός ο οργανισμός με την τόσο μεγάλη δράση, μου εμπιστεύεται την επίσημη φωνή για την καμπάνια Getting2Zero και τα μηνύματα ζωής που αφορούν στην ενημέρωση και πρόληψη απέναντι στον ιό του HIV/AIDS. Με αφορμή την 1η Δεκεμβρίου, στόχος η ενημέρωση, η έγκαιρη διάγνωση, η μείωση των μολύνσεων, η μείωση των ανθρώπων που δεν γνωρίζουν την οροθετικότητά τους στον HIV, η εξάλειψη των διακρίσεων σε βάρος οροθετικών ατόμων. Πια, υπάρχει η γνώση, υπάρχει η ευαισθητοποίηση και τα μέσα έγκαιρης διάγνωσης και κυρίως πρόληψης, ας βοηθήσουμε να μειωθούν οι νέες λοιμώξεις από τον ιό.

ΜΗΔΕΝΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΟΛΥΝΣΕΙΣ. ΜΗΔΕΝΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟ AIDS.

Γνωρίζουμε πώς μεταδίδεται και πώς ΔΕΝ μεταδίδεται. ΜΗΔΕΝΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ.

Μάθετε περισσότερα στο http://getting2zero.gr για το τι μπορείτε να κάνετε! Είναι αλήθεια πολύ απλό να γίνεις εθελοντής και να βοηθήσεις!.

Οι υπέροχοι άνθρωποι της φωτογραφίας μας βοήθησαν να φτιάξουμε ενα βίντεο κλιπ με δυνατές στιγμές συγκίνησης, που αγκαλιάζει το «Ρόδινο όνειρο» αλλά και έναν πολύ σημαντικό σκοπό.», Demy

Κυκλοφορεί από την Panik Records.

Αφήστε το σχόλιό σας