Το τραγούδι που συνοδεύει τους τίτλους του φιλμ «Short Fuse» αποκαλύπτεται με τη φωνή της Demy, του Γιάννη Χατζηγεωργίου των RadioAct και του DiGi.

Η Demy, o DiGi και ο RadioAct ενώνονται για να κάνουν πραγματικότητα το επίσημο soundtrack της νέας κινηματογραφικής ταινίας δράσης «Short Fuse».

Το συναρπαστικό «Short Fuse» έχει αρχίσει να προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες με πρωταγωνιστή τον Αποστόλη Τότσικα, αλλά και τους ηθοποιούς Ευγενία Δημητροπούλου, Τάσο Νούσια, Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, Θοδωρή Αδερίδη και Γιώργο Καραμίχο.

Το τραγούδι τίτλων του φιλμ δημιούργησαν ο DiGi των Booty Panda και ο Duke των RadioAct. Στην ερμηνεία βρίσκεται ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, ο frontman των RadioAct και η Demy.

Ο τίτλος του είναι «Κάτι Πήγε Στραβά», με τον Αποστόλη Τότσικα να γεφυρώνει το video clip με το έργο σε έναν επιπλέον απρόσμενο ρόλο. Με την παραγωγή του clip ασχολήθηκε η παραγωγός εταιρεία της ταινίας, 1821 media.

Κυκλοφορεί από την Panik Records.

Διαβάστε την υπόθεση της ταινίας, όπως παρατίθεται στο δελτίο τύπου

Ο Άρης είναι ένας νέος λίγο πριν τα τριάντα, πρώην ασκούμενος δικηγόρος, ο οποίος προσπαθεί να επανέλθει στο χώρο της νομικής, ύστερα από μία μεγάλη επαγγελματική αποτυχία, βρισκόμενος πάντα στην σκιά του μεγαλοδικηγόρου πατέρα του.

Αναγκάζεται να εργαστεί ως κούριερ για τα προς το ζην και μια μέρα, κατά την μεταφορά ενός δέματος σε ένα εγκαταλελειμμένο αρχοντικό, δέχεται επίθεση από έναν άγνωστο και αναισθητοποιείται.

Όταν συνέρχεται, βρίσκεται ζωσμένος με έναν εκρηκτικό μηχανισμό που μετράει αντίστροφα και ένα ακουστικό από το οποίο του μιλάει ο μυστηριώδης άντρας.

Αναγκασμένος να ακολουθήσει τις οδηγίες του, ο Άρης θα πρέπει να πετύχει στις δοκιμασίες που του αναθέτει, οι οποίες όμως θα τον ωθήσουν να αναθεωρήσει για τις επιλογές του και όλα όσα γνωρίζει για το παρελθόν του.

Μέσα σε λίγες ώρες θα βρεθεί σε ένα μαραθώνιο επιβίωσης και δράσης, μεταξύ αστυνομίας, εγκληματιών και του χρόνου ο οποίος συνεχώς λιγοστεύει.

Αφήστε το σχόλιό σας