Η Demy παρουσιάζει την ελληνόφωνη εκδοχή του τραγουδιού που θα ερμηνεύσει το Μάιο στη σκηνή της Eurovision.

Το τραγούδι με το οποίο η Demy θα εκπροσωπήσει τα ελληνικά χρώματα στη φετινή Eurovision, το «This Is Love», αποκτά και ελληνική έκδοση.

Το χρυσό κορίτσι της ελληνικής δισκογραφίας επιλέχθηκε για να εμφανιστεί στο Εκθεσιακό Κέντρο του Κιέβου, στην Ουκρανία, όπου θα διεξαχθεί τον προσεχή Μάιο ο 62ος Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision.

Η Demy θα ριχτεί στη μάχη του Πρώτου Ημιτελικού της 9ης Μαΐου, σκόπελο που πρέπει να προσπεράσει προκειμένου να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για το μεγάλο τελικό της Eurovision, που είναι προγραμματισμένο να διοργανωθεί το Σάββατο 13 Μαΐου.

Για την αποστολή επιστρατεύθηκαν οι ειδικότεροι επί του θέματος και ειδικότερα ο καταξιωμένος συνθέτης Δημήτρης Κοντόπουλος. Τα τρία τραγούδια που δημιουργήθηκαν τέθηκαν προς ψηφοφορία, με το κοινό να επιλέγει το «This Is Love» (σε στίχους John Ballard και Romy Papadea) ως το τραγούδι που θα ερμηνεύσει η Demy στη σκηνή της Eurovision.

Μετρώντας πλέον αντίστροφα για το φετινό διαγωνισμό, αφού απομένουν λίγες ημέρες, η Demy θα παρουσιάσει στη συνέχεια την ελληνόφωνη εκδοχή του «This Is Love» που παίρνει τον τίτλο «Όσο Ζω» και κυκλοφορεί από την Panik Records για να αποκτήσει θέση στα ραδιόφωνα.

Τους στίχους γράφει η Βάγια Καλαντζή.

 

Αφήστε το σχόλιό σας