Χωρίς «Όριο Κανένα» επιστρέφει δισκογραφικά η Demy με σκοπό να κεντρίσει την προσοχή.

Η Demy επανέρχεται ριζικά ανανεωμένη με ολοκαίνουριο τραγούδι και νέο ήχο χωρίς να βάζει… «Όριο Κανένα».

Πρόσφατα, το «χρυσό» κορίτσι της ελληνικής δισκογραφίας πήγε «Κόντρα» σε όλους και σε όλα με την κυκλοφορία του τρίτου προσωπικού άλμπουμ της που συγκέντρωσε τις προηγούμενες επιτυχίες και νέα τραγούδια.

Το άλμπουμ κόσμησαν οι υπογραφές καταξιωμένων δημιουργών όπως είναι ο Στέφανος Κορκολής, ο Γιώργος Σαμπάνης, η Ελεάνα Βραχάλη, ο Νίκος Μωραΐτης, ο Δημήτρης Κοντόπουλος, η Ρεβέκκα Ρούσση, ο Νίκος Γρίτσης και όχι μόνο.

Μετά από τις συμμετοχές σε πολλές επιτυχημένες μουσικοθεατρικές παραστάσεις που έχει προσθέσει στο βιογραφικό της, η Demy ολοκλήρωσε την παρουσία της στο διάσημο μιούζικαλ «Mamma Mia!», όπου συμπρωταγωνιστούσε για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν μαζί με τη Δέσποινα Βανδή και βάζει πλώρη για το επόμενο επαγγελματικό βήμα της χωρίς… «Όριο Κανένα».

«Όριο Κανένα» ονομάζεται ακριβώς το ολοκαίνουριο τραγούδι που συστήνει μία ριζικά ανανεωμένη Demy, με έντονο pop ήχο και σκοπό να κεντρίσει μουσικά την προσοχή, στρέφοντας τα βλέμματα επάνω της.

Το τραγούδι θα πλαισιωθεί με το αντίστοιχο πολύχρωμο video clip σε 90’s και ντίσκο αισθητική, σε μία πανδαισία από νέον φώτα.

Το νέο single «Όριο Κανένα» αναμένεται να κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες από την Panik Records.

Η Demy τραγουδά Στέφανο Κορκολή στο «Κύκλος»

Demy - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας